kung helg.

Åååå vilken helg det har varit!! Ingen match under hela helgen så långt ögat kunde nå, så jag har verkligen kunnat lägga ner all min energi på kompisarna mina, fina :) och det har jag verkligen gjort.. Jag har passat upp Ann som om hon hade magsjuka och jag var hennes farmor. Hon fick ligga och sova i mitt himmelrike (sängen asså) hela helgen medan jag fick slagga på soffan, och jag har gjort allt hon sagt åt mig att göra.. Skicka tv: dosan, fixat käk, serverat och haft mig. Men det var inte alls en påfrestning för mig, jag gjorde det så gärna det för att vara en bra vän och för att hon skulle få må som en prinsessa :)
Sandra kom ju också, men i lördags på förmiddagen, och det var betydelsefullt. Jag har saknat henne MASSVIS. Och att vi har spenaderat många timmar med Tina var  ju som en självklarhet eftersom du bor här, vi älskar varandra, och du är guld.. hihi. JAG ÄSLAKR MINA TJEJOR.
Vi har iaf gått på stan, frysigt ihjäl, blivit översnöade, ätit god mat, surrat, skrattat, kramas och bara varit med varandra. Älskvärt.
Men nu har ni lämnat mig och jag saknar er redan. Ni är bäst ingen protest.

Så ikväll ska jag grina en skvätt för att jag saknar er redan, sen ska BECK - flickan i jordkällaren ses.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Kan ju inte bli annat än underbart när vi är tillsammans. Underbar helg, saknar dig massor redan oxå!! Puss!

2009-02-08 @ 23:23:31
Postat av: AnnLu

jag ÄSLAKR dig med ;)

2009-02-09 @ 00:01:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0