17.09

Hallåhaa!
Igår spelade vi vår sista hemmamatch i serien för säsongen. Vi lyckades vinna med 6-5 över Umeå City där vi bjöd på riktigt snygga mål av klass. Vi ligger nu tvåa i tabellen där vi inte riktigt har allt i egna händer. Nu på lördag har vi match mot Boden. Vinner vi den och RIG förlorar mot IKSU Ungdom är det vi som vinner serien. Så nu hejjar vi på IKSU!! Go IKSU go.

Segern firades sedan med alkohol och underbara tjejer från laget.
Jag, Mimmi och Elin startade kvällen hemma hos mig. Vi pratade och hade det verkligen trevligt. Efter det bar det av till Lina där det var fler tjejer från laget. Vi dansade och surrade och hade det bara allmänt king.
Vi drog senare på Balzac där det var rätt bra med folk faktiskt! Dock så spelades det en hel del dålig musik som var näst intill Odansbar, (finns det något ord som heter så?) aja. Så jag och Mimmi gjorde tabben och gick in i DJ båset och försökte vara DJ, för det var ju ingen där för tillfället, men det uppskattades INTE..
Att man är bra mycke dum där mot kvällskvisten är ju uppenbart. DJ:n och en vakt kom och pekade med arga fingret och förklarade bestämt hur mycket dom där grejerna kostar och hur vi inte hade någonting där att göra, och om det skulle hända igen skulle vi ut från stället snabbare än kvickt!.. Sorry sa vi och gick.
Men musiken blev lite bättre sen så några danssteg hann vi genomföra.
Sammanfattningsvis så kan man säga att kvällen var EN KING KVÄLL SOM VANLIGT. Vårt lag är guld.

Nu kommer Pontus, hann skulle tydligen mellanlanda här innan han drar vidare till sin flickvän.


Bild från dansgolvet, lånad av Elin.
Emmeli, Emilia & jag.


Kommentarer
Postat av: Elin

JAG HÅLLER MED LÄNGE LEVE LIVET :D

ses snart!!!

2009-02-23 @ 17:42:06
URL: http://elinlovisaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0