handla handla

Har precis varit och handlat, jag hatar för övrigt att handla käk! För det första så är det jobbigt att ta initiativet till att verkligen göra det, sen att man måste ta sig dit utan bil mitt i vintern känns som en väldigt stor ansträngning!
Väl där vet man inte vad man ska köpa, (jag har inte kommit igång med handlingslistorna ännu), och eftersom man inte vill handla varje dag så måste man ju planera sin handling så det räcker iallafall två dagar framöver. Men det räcker inte med den planeringen, för sen så måste man ju organisera så man orkar BÄRA hem maten också. Men tur är väl det att det egentligen inte är så långt från mig till affären (om sanningen ska fram). Men ändå jobbigt!!
Jaja, när man känner sig hyffsat klar med en full korg med livsmedel så går man med tunga steg mot kassan och känner oron för att man glömt något viktigt. Där möts man av den långa kön och inser att man ska stå och trängas i en kvart  tillsammans med 100 andra svettiga, hungriga vargar. Och inte nog med det, för sen så kostar ju skiten hur mycket som helst också.. ey, man går in med inställningen att man ska handla lite frulle, sen så luras man ju med all reklam där allt ser så jävla gott ut så man blir totalt vilseledd och tänker att jag "måste ju bara prova detta", och frukosten går på 200 spänn när man egentligen tycker att man bara har köpt några enstaka mackor.. EJ OKEJ.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0