fre 13

Idag (eller för att vara exakt, igår) var det fredagen den trettonde. Jag visste inte om det förrän jag kom hem från jobbet, noll koll liksom. Men tur var väl det, för annars hade jag väl gått och varit orolig hela dagen att jag skulle drabbas av någon olycka. Inte för att jag har gjort det innan heller när det varit detta olycksdatumet, men ändå, man ska ju tydligen vara på sin vakt ett datum som detta. Men jag tror jag har klarat mig lyckosamt idag. Det har vart en smärtfri dag!
Eller, det skulle kanske ha varit att jag lyckades skickade in historiauppgiften två minuter över sista inlämningstiden, haha!! Hur lyckas jag varje gång??! Alltså jag är fan inte bra på att lämna in grejer i god tid.. Jag är snarare sämst!! Hasse basse måste ju tro att jag är definitionen av ordet tidsopitmist. Hoppas jag inte får IG på grund av att jag lämnade in den 2 min sent ;)

Nåväl, jag är taggad till tusen på melodifestivalen som hålls i Skellefteå imorgon kväll. Idag på jobbet har vi lyssnat helt galet mycket på schlager. Alla mina kollegor gnällde och är ruggigt less dendär skivan som tydligen har spelats non stop hela veckan. Men inte jag, jag blir aldrig less schlager, jag trivs som fisken i vattnet när jag får höra min favorit musik genre!!  haha (mina vänner brukar kalla mig för SchlagerNörden)
jaja, trist dock att jag inte kan vara på plats och se festivalen live. Vi har bortamatch i Umeå, men det kan ju bli minst lika roligt! Hoppas vi hinner hem så jag kan se det på tv:n istället.

Javisst ja.. Sveriges radio hade sin inspelning live i vintergatan idag.. Det var trevligt för oss kassörer, då fick man sig lite underhållning också. Kul Kul.

Kommentarer
Postat av: Per

Om läraren klagar på att du var sen så skyll på tidzoner. Jag lämnade in mitt PA-arbete två timmar sent och läraren påpekade det. Jag skyllde på tidzonerna mellan Malå och Arvidsjaur, han skratta och gav mig MVG.. =)

2009-02-14 @ 12:50:23
Postat av: Elina

haha!! Jag ska köra på det!!

2009-02-15 @ 13:44:06
URL: http://elinalu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0