gaah

Jag är bitter. Jag har tydligen dissat mitt onsdagsnöje utan fri vilja. Som jag har längtat efter att efterlyst skulle börja sändas igen och nu har det gått 2 program och jag har inte ens sett ett enda av dom än. Jag är dålig.
Klockan nio ikväll tog jag en lång, och då menar jag verkligen lång dusch och kände ingen som helst stress till någonting. Sen går jag och gör kvällsfika och äter det medan jag läser bloggar. När jag gjort det en stund tittar jag på klockan och upptäcker att det är bara tio minuter kvar till sporten sänds. När sporten är slut inser jag att jag har gjort ett big mistake, jag har missat efterlyst som jag älskar att se. Jag har missat det samtidigt som jag ändå bara satt i soffan utan att göra någon nytta alls. GAAAH, jag hade totalt glömt bort det och jag känner att jag har totalt dissat Hasse Aro & Leif GW Persson. Jag känner mig som en förvirrad bortsprungen höna.

För övrigt så har jag börjat förstå att AnnLu måste tycka att min big sis EmmaLu är den snyggaste varelsen på två ben. Eftersom hon har på två olika dagar skrivit två olika kommentarer under samma inlägg (där de var en bild på henne), att Emma är SNYGG.
Då vet ni.

   

Kommentarer
Postat av: AnnLu

En av kommentarerna är AnnO, men JAAA jag tycker Emma är S N Y G G!! ;)

2009-02-12 @ 09:55:55
Postat av: Anonym

Du e också snygg

2009-02-12 @ 18:55:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0