23.32

Jahapp, boxaren George fick lämna tävlingen ikväll. Vad tycker vi om det då? Ska vi starta igång ett litet diskussions forum här under mina kommentarer? ha-ha-haaa. skoja baaa

För övrigt  så är det rätt livat nu på ploggatan. Det finns tre lägenheter på den översta våningen, och det är fest i två av tre av dem. Jag är den tredje som inte har fest. Mina grannar kör all in ikväll!
Hoppas dom inte håller igång så länge så jag får sova. Men jag tror nog dom lugnar ner sig snart, om dom vill ha kvar någon röst vill säga.
Efter att jag kommit hem från jobbet så har det sjungits och spelats en väldig massa musik med mycket höga toner, allt från Björn Rosenström - sockiplast till Lordi- hard rock hallelujah. Dom har alltså överöstat max volymen på cd:n gånger två.

Jag måste ju komma ihåg att gratulera Rihanna också. Hon fyller 21 år idag. För er som inte visste det så är hon bara ett år äldre än mig. Grattis Grattis.


Snygg RihannaKommentarer
Postat av: sandra

heey! en designutlottning är uppe, kika in den :)

gillar du den inte? nästa vecka kommer det upp en ny som kanske faller dig i smaken!http://marinoni.blogg.se/2009/february/designutlottning-10.html#comment

2009-02-21 @ 19:33:59
URL: http://marinoni.blogg.se/
Postat av: Elin

sv: haha och nog fan blev det lyckat även denna gång :-))))

2009-02-22 @ 15:14:38
URL: http://elinlovisaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0