för dåligt..

God morgon!!
Äntligen är det en ny dag! Igår hade jag en värdelös dag som jag bara önskade kunde ta slut.
Jag var arg, sur, bitter, negg, tvärilsk osv hela dagen. Det hade inte hänt något speciellt och det fanns egentligen ingen anledning till varför jag skulle vara på dedär viset, så det var inte alls kul.. Och hur mycket jag än försökte så kunde jag inte göra något åt det och uppföra mig bättre.
 Det enda allt handlade om var nog bara att jag vaknade på helt fel sida.
Jag vill be så hemskt mycket om ursäkt till alla som hade oturen att prata med mig igår. Jag var inte alls den glada och spralliga Elina som jag brukar vara. Jag var helt tvärtom. Idag skulle jag vilja KRAMA alla som jag utbröt aggressioner mot och visa motsatsen, jag är en snäll flicka egentligen. PUSS PÅ ER. Ann, nu kanske du förstår varför jag aldrig ringde dig igår.. Jag ville inte att du skulle behöva uppleva mig sådär, jag ringer dig snart.....

Idag ska jag iaf jobba.. Efter jobbet ska jag hem och göra maten klar som jag redan så fint har påbörjat.. Jag har nämligen bjudit Emilia på mys middag ikväll, och det kan ju inte bli annat än GULD.

min shyssta kopp

Jag måste ju publicera min smarta kaffekopp.

 
Ur denna är det druckigt många koppar kaffe, och det smakar precis som det står här klart & tydligt; Yummy yummy!
Den är praktisk, för om man inte vill dricka upp allt på en gång kan man sätta på locket, eller "hatten" som den föreställer, och då stannar värmen i den smakrika goda drycken. Den är både lätt att ta på och av. Häftigt va? ha-ha..

Nu ska jag göra raspeballer, även känd som palt

skräcken.. minns du det Anna-stina?

Moster, efter att jag såg kommentaren du skrivit så ploppade en skräckupplevelse direkt upp i minnet. Jag tror vi alla minns det som igår, när jag i mina unga år var hemma hos er i Landskrona under halloween helgen. Då jag och Erik var utklädda och framkallade en allmän skräck i hela staden med våra utstyrslar. Jag var häxa.

Efter att vi varit ute en sväng blev jag less och ville hem, inte Erik dock som ville fortsätta vara i parken. Men jag sa då  väldigt tillförlitligt till Erik att jag kunde gå hem själv för jag visste minsann exakt vart jag skulle. Ingen kunde misstro mig.
Dock så trodde jag mer än vad jag egentligen visste. Jag började gå ensam med en ganska självsäker gångstil i den stora staden, tills jag insåg att jag gått längre än vad jag trodde det var.. Då började hjärtat slå snabbare, ögonen blev vattendränkta och jag började springa med häxhatten på. JAG VAR FÖRSVUNNEN!
Men det roliga till historien är att när jag åkte med flyget ner till skåne så kom min resväska bort med planet. Så AnnaStina ringde en dag och pratade med dem på flygplatsen så jag kunde få tillbaka min väska, och då av någon underlig anledning hörde jag hon säga adressen och "sväng in vid posten", så då visste jag ju att huset låg vid posten. Jag hittade åt den rätt snabbt efter att jag sprunigt tillbaka samma väg som jag kom från. Då träffade jag en gubbe vid bankomaten där bredvid och han skulle guida mig till adressen jag sa. Men det var en god tillfällighet att jag råkade lyssna exakt när hon pratade med flyget? Ibland är det bra att vara nyfiken.
Gubben hann inte få ut sina pengar innan AnnaStina kom löpandes och skriker ELINA ELINAAA!! Då hörde jag henne och hon såg min häxhatt och lyckan blev total. Jag var i goda händer igen och kunde känna mig trygg.

Varför jag skrev denna berättelse här och nu hör till Annastinas kommentar, och till att jag tror minsann att min kära moster hann bli lite mer rädd om mig vid detta tillfälle när jag kom hem försent, än vad Emma var om mig igår =)

en snällis

Inatt har jag varit en god medmänniska och snäll syster. Igårkväll erböjd jag nämligen Emmsan, och näst intill tvingade henne att sova i himmelriket (min säng) hela natten, medan jag fick avnjuta min skönhetssömn i gamm-soffan. Jag tänkte nämligen på hennes kropp.. Jag tror inte det kan vara bra för kroppen att sova i en soffa (speciellt min soffa) allt för många nätter i rad..

Skola nu.. Jag har en lektion idag så det ska väl gå vägen.


hu hu hu..

Tack Emma för att du är så beskyddande.. Det känns bra att veta att du tycker jag är värdefull trots allt ;)
Dock så var tiden du skrev inte helt korrekt.. Jag vill kalla den inkorrekt, "över en timme försenad" är en överdrift av rang. Jag var bara 15 mintuer föresenad..

Ja visst ja, på tal om Emma, jag måste ju uppdatera er intresserade om det pågående bloggkriget jag skrev om här tidigare. Det är slut.
Det har nått sin ände, vi har gett upp, det är över, avslutat, har sjungit sista versen och kastat in handuken! Tråkigt men sant.
Anledningen till den korta och intensiva konflikten var att Emma hade ingenting att säga tillbaka, hon blev ägd, knäckt och väldigt fåordig. Men ni får inte klandra henne för det. Det är faktiskt väldigt få som kan få tyst på mig. Jag får oftast, nästan alltid det sista ordet, tack vare min fantastiska humor och vilda fantasi.
Men de är klart, jag hade nog också gett upp när jag insåg att min motståndare i bloggfighten var en taggad Elinalu. ha ha ha!
Men erkänn att det hade varit kul att följa med i ett litet bloggkrig ;)

Ni tycker inte att jag överdriver en aning va? höhöö..


Sovmorgon imorgon och en lektion. Det passar mig som handen i handsken. Godnatt


26/1-09

Det blev visst jobb ikväll. Kul Kul!!

Min kusin Peder har vägarna förbi Skellefteå ikväll, han ska åka upp till flygplatsen och hämta sin brutta! Så jag och Emma sitter och väntar förväntansfullt på att dom ska komma och hälsa på oss ikväll. Kaffet är klart och bullarna är framme.. Så jag hoppas dom dyker upp snart =)Jag bjuder väl på bilden från norran idag .. Linda hade precis spräckt nollan, och det firar vi glatt med en high five!!


bloggkrig - VIKTIGT, läs allt!

Emma, ä me på en kontring!

Nu är det krig!! För att förstå definitionen av ordet krig kan jag ge er ett bra exempel: tänk er bloggkriget om blondinbella mot Katrin Zytomierska & Carolina Gynning, men sju gånger värre!!

Emma har precis hånat mig för att vara en dålig historieberättare.. (för vidare information läs Emmas blogg, emmaluns.blogg.se)
Detta får mig att kännas förolämpad och som en mindre betydelsefull person.

Nu är det dags för Emma att få smaka på samma smärta som jag kände.

Emma är inte så jävla bra hon heller!
Emma kom till min lägenhet cirkus kl 13.00 i fredags.. Hon var ensam i min lägenhet till kl.19.30 när jag spatserade upp för trappuppgången.. Tills jag är tre meter utanför min dörr får jag syn på något stort svart som jag onekligen tycktes likna en resväska som är halvt öppen. Min första tanke var: "Snälla, säg att det inte är Emmas.. Hon kan ju inte redan vid 24 års ålder börja få slängar av ett demens beteende, nej.. det kan inte vara hennes, det måste vara grannens som är påväg någonstans".
När jag kommer in i lägenheten känner jag ett inre lugn, för där låg det ett X-antal väskor och påsar slängt på golvet framför dörren.. "Skönt, det var inte Emmas, tänkte jag".
Sen berättade jag om väskan för Emma.. Då gapade hon av häpnad och lade av ett stort monsterlikt skratt.. Då insåg jag ganska snabbt att väskan var hennes trots allt.
Hon hade alltså lämnat sin halvt öppna väska (självklart den största av dom alla) i trappuppgången en HEL DAG. Tänk så många som kunnat stjäla och snoka i den. Emma är senil.
Hon försökte skylla ifrån sitt demens beteende på att hon hade "så många väskor, hon var trött och det var jobbigt att bära".. Men jag säger bara såhär: Faktum kvarstår.. Emma har vid 24, snart 25 års ålder fått slängar av oregelbunden demens.
Slutsats: Emma oroar sina närmaste med sin totala sinnesförvirring, och bloggkriget är igång!

bakisbild

Kanske årets outfit!

Emma i sitt esse.
saat-dansaa..

=)=)

Inget blogg inlägg igår, nej för då hade jag inte någon datortid över.
Det började med match mot vännäs, där vi vann med 6-3. Jag hann då träffa Emelie som var någon slags coach för vännäs istället för att spela själv. Hon är nämligen skadad. Trist tycker jag.. Vi verkar ju aldrig få möta varandra runt sagrerna ;) för sist våra lag möttes så var det jag som var en sjukling. Men det var himla kul att  få se dig och träffa dig igen en lill sväng. Jag blir alltid så glad i din närvaro!!
Emma var också och såg matchen, och efter matchens slut åkte vi hem till mig och tryckte i oss (världens godaste) tacopaj som emma har tillverkat.. Jag har sagt det förr och jag säger det igen.. Emma är bäst i köket!! Hon vet hur maten skall hanteras.
Det blev tydligen festligeheter igår också.. Jag ansåg uppenbarligen att en seger var tvungen att firas! Så då tog vi på oss partykläderna, drack  vin och surrade.. Sååå trevligt.. Sen åkte vi till en annan förfest och sen blev det utgång på station.
En mycket lyckad kväll även denna gång..

Jag avrundar med en upplysning till alla.
MAN FÅR INTE GÖRA SOM EMMA OCH TROTSA ALLT VAD DUMMA KARLAR ÄR.. GÅ EJ I EN PARK PÅ NATTEN... ENSAM!!!!
Men det gick ju bra denna gång.. Men Emma, malåbon..Göre ej igen.. Gå inte på okända marker.


jobbelijobb

Om cirkus 30 minuter ska jag vara på Ica och se glad ut. Jag jobbar nämligen idag 10.30-19.00..Det blir bra de!
Sen när jag kommer hem är Emma här och ser snäll ut.. Då blir det nog att kika på let´s dance och surra munhålorna av oss.
Hoppas ni får en bra dag.

Plikten kallar!

Puss & kram


Good morning

Frukosten är äten och vakna med The Voice håller på att ses. Jag väntar på att morgonsKaffet ska bli färdigbryggt så man får en kanonstart på dagen. Får jag inte morgonskaffet nu vet jag inte hur dagen skall gå att genomföras. Jag längtar som en galning efter detta kaffe.. yummy yummy!!

Idag kommer Emma, eller närmare bestämt mellan 10-10.30.. Det känns helt wonderful att få rå om henne nu i några dagar. Jag längtar!! Hon har även med sig min telefon kartong med alla tillbehör i som jag köpte av henne. Det känns super bra så man kan föra över lite (bra) musik för en gångs skull.. samt föra över lite bilder!! Så det är också en anledning till varför jag längtar tills hon ska göra entré på ploggatan. Men Emma, jaa.. Mest av allt längtar jag till att få ha dig som sällskap.. Självklart ;) telefonkartongen är bara ett plus i kanten!

Nu är kaffet klart.. SMARRRRR

blogg flow.

Vad handlar mitt "blogg flow" om? Jag är en bra bloggare efter idag!! Ann brukar bokstavligt talat berätta för mig att jag är en dålig bloggare, för att jag är så dålig på att uppdatera.. Då blev jag ledsen i ögat och bestämmde mig för att så ska det banne mig inte vara. Så jag har tänkt (försöka) köra på samma linje som idag så jag inte tappar mina trogna läsare.. Samt att jag får ju dela med mig av allt intressant som jag har att bjuda på.. Det är kuuul juuuh!

Jag pratade för övrigt nyss med min girlfriend Sandra.. De känns som det var evigheter sedan vi förde en konversation via telefon.. Det får ALDRIG mer hända igen!! Jag trodde hon hade bytt nummer eller något liknande eftersom hon inte har varit kontaktbar.. (att hon skulle dissa mig var inte ens ett alternativ)
Som jag har saknat hennes vackra stämma!!Här har vi hon.. Sandra Bullock ;)

stäääädaa

Jag säger då som Pippi skulle ha sagt det....


"Städa städa varje fredag och så varje jul, det tycker jag är kul
Men aldrig mörda på en lördag för det verkar skumt, det tycker jag är dumt

Men på söndag ska jag skynda o måla köket gult, fast de tycker jag är fult

Men städa städa varje fredag och så varje jul, det tycker jag är kul"....


Eller som Emma skulle ha sagt det för den delen.. Hon låter alltid såhär när hon ska städa..


Om ni undrar så försöker jag peppa, och verkligen trigga igång mig själv för att ta tag i lite städning. Jag tillåter inte mig själv att skjuta på det en minut till.

Nej, för nu ska jag sätta igång lite musik och dansa mig fram med dammsugarn, och därefter glida omkring med skurhinken och moppen i takt med musiken..


jag känner..

... ett visst sug över att beställa hem lite kläder.. jag har nämligen shoppat. Eller skulle jag ha sagt internetshoppat som man så fint kan uttrycka sig.. Dock så har jag inte klickat hem någonting ännu.. Så jag har fönstershoppat kan man kalla det :)
Jag tror att jag ska avvakta och kanske beställa imorgon istället när Emma kommer.. Så vi kan kolla igenom det tillsammans, för då kanske hon också vill ha något och då blir vi två om en beställning.. DET SKULLE VARA GULD!!


kuligt..

Hmm, Idag var det typ en rolig skoldag.. Om nu en skoldag kan vara rolig? Första lektionen sov jag typ igenom.. Kanske inte var det smartaste valet jag gjort eftersom det var sista lektionen och repetition inför provet vi har nästa vecka, hmm.. Men jag tror jag fixar det ändå!!
Sen på Svenskan körde vi "heta stolen" som jag tror dom flesta här vet hur det går till.. Att läraren säger ett påstående, och om man håller med så byter man plats, aja, ni fattar.. Sen så ska man ju motivera och förklara sig varför man satt kvar eller varför man flyttade sig..
Frågorna handlade om rädslor som man har.. DET VAR SÅ JÄVLA ROLIGT när alla berättade om sina skräckexempel, fobier och rädslor.. Det spårade lite och vi bytte ämne lite nu och då men det var himla kul!! Alla hade så roliga historier =)
Sista lektionen hände det inte så speciellt mkt på, vi såg film.. Men den nya läraren som vi har i filosofin är typ king. Jag gillar honom.. Han är även typ 2.04 cm lång.. (tror jag de var, annars vare 2.06), sen så tror jag att han hade 48 i skostorlek aja.. lite kuriosa där :)

asså Ellen...

Hahaha!! Ellen gav mig allt ett gott skratt när jag pratade med henne i telefonen tidigare idag.
Jag frågade henne vad hon hade för planer i helgen? Hon ba; Njaae, jag vet inte än..
Istället berättade hon vad hon hade tänkt göra...

Ellen: Men asså jag hade tänkt åka till Skellefteå och se bio med några kompisar.. Med (Sedan räknade hon upp typ 6 kompisars namn).. Men jag hörde att Emma skulle bo hos dig i helgen så då kanske det skulle bli lite trångt?!
Jag: Jaha, du hade alltså tänkt ta med dig 6 kompisar till mig, plus du, Eveline och jag... Och du trodde att alla skulle få plats att sova över i min lägenhet.. ?!
Ellen: Ja?! Men nu när Emma skulle dit kanske det blir lite väl mycket folk...
Jag: Jaaaa, FÖRMODLIGEN... Det hade blivit hur mycket folk som helst om inte Emma skulle sova där också.. Du Ellen, jag tror du får tänka om och möjligtvis KANSKE ta med dig hälften av folkmängden du räknade upp och komma två svängar någon gång istället.. JAG BOR I EN ETTA om du inte visste det.. Jag äger inte ett vandrarhem eller ett slott med flera våningar..
Ellen: Jaa, i och för sig.. Det kanske går att göra så också..

HAHAHAHA, jag säger bara det.. ASSÅ ELLEN.. Hur tänkte du riktigt där?!?! Tänkte du alls är min fråga... Hur i hela fridens namn hade du tänkt att vi skulle rymma en sovplats för alla dina söta kompisar?!
Men kul vare :D

på NkB:n..

Vet ni vad min NkB lärare sa till mig idag när vi satt i enrum och skulle gå igenom ett gammalt prov? Det var en rolig upplysning som jag önskar att många skulle kunna tänka om mig.. För då skulle jag ha en ljus framtid i jobbvärlden framför mig..

Jag citerar Eva:

"Asså Elina, om jag var en chef på något ställe så skulle jag anställa dig direkt, utan att tveka! Du måste ju vara en sån´  där person som alla vill ha som anställd. Du är en pålitlig person och man vet att du gör det som ska göras på bästa möjliga sätt."

eee, Tack Eva =)


jaha..

..mina damer & herrar!! Vad säger ni om min nya blogg design? Den är inte allt för välgjord och frän, men ack så mycket bättre än min förra!! Eller vad säger ni? Har ni några invändningar så jag kan förändra den till ännu en förbättring? hohohoo

20/1-09

Yes, imorgon har vi sovmorgon till 10.20... Det glädjer mig!!
Det enda negativa med sovmorgonen måste ju vara att jag inte kommer att äta frukost till "vakna med The Voice" som går på kanal 5. De programmet måste ju vara det skönaste att se i samband med frukosten. Men så blir det inte imorgon, för nej då sover jag som en stock och vaknar när programet nått sitt slut.


HmmmVem/vad försöker hon se ut som?
Kan det vara ett försök att likna en smile-gubbe?
Emma, snälla svara på denna fråga så jag slipper fundera längre.....


idrottsgalan

Ikväll har jag sett idrottsgalan! Jag gillar det programmet. Det är så fint med alla hyllningar och att stjärnorna uppmärksammas.
Men jag blev lite ledsen över att inte Zlatan kunde vara där och medverka ikväll. Han är ju typ min idol, han är bäst bäst bäst och king king king på alla sätt och vis.Jerringpriset gick till Charlotte Kalla.


gotti

Jag har precis stekt färdigt kycklingfilén som jag lagt i marinad sent inatt.. yummy yummy!!! Jag har typ sett framemot middagen sen jag vaknade imorse.

Jag har inte bra självförtroende när det kommer till kökskunskaper och matlagning (trots mitt MVG i Hemkunskap i högstadiet), så jag känner mig totalt oduglig och vågar knappt bjuda någon annan människa på middag för deras eget bästa. Men idag har jag förstått att även en blind höna kan hitta ett ägg, för jag har nämligen tagit mig en smakbit och jag fick (i stort sett) rysningar av den goda smaken. Så när Emma kommer i helgen ska jag allt visa henne vad jag går för och bjuda henne på detta. Hon kommer nog att bli imponerad! Dock så är Emma typ världens bästa matlagerska och kungen i köket så det känns inte alltid lika kul att bjuda henne eftersom jag vet innerst inne att hon ALLTID kan göra det bättre än mig. Men jag hoppas att hon kan använda lite sympati och säga att det smakade bra och att jag vågar bjuda fler människor på detta. Då kommer nog min självkänsla att stiga några grader! Det är viktigt så jag vågar skaffa barn någon gång i framtiden, för jag vill ju kunna ge dem goda maträtter, precis som min mamma!!


Receptet kommer jag INTE dela med mig av. För jag har hört att riktiga kockar inte ger ut det utan håller det för sig själv (eller nått).
Men jag kan ge er en ingrediens: en nypa fantasi  ;)


sööndak

Guten tag!
Igår var det en riktigt bra dag. Vi spelade match i Umeå mot Iksu Ungdom, där vi tillslut lyckades vinna med 3-1. Jippiiee!! Det var en jätte rolig match, den var spännande osv.
När vi väl var hemma efter matchen och bussresan så skyndade jag mig att byta om och göra mig partyfin för det blev tydligen en impulsfest för att Emma, Olov och Anette kom på besök. Så vi var först på förfest hos Marie där vi satt och surrade och hade trevligt.. Sen blev det utgång på station.. Det var en mycket lyckad kväll med trevligt sällskap!! Men det blev himla lugnt igår, vilket känns fett värt och skönt idag!!

Nu sitter jag & Emma och pratar.. och Pontus stalkar mig fortfarande och vägrar släppa taget om mig.. Han kom även igår och hälsa på och ska stanna till idag.. HAN VERKLIGEN ÄLSKAR MIG TYYYYYYP!!!!! höhöhö .. Men han ligger fortfarande och sover på sin madrass så jag och Emma passar på att snacka lite tjejsnack!

Sen får vi se vad dagen har att erbjuda..


16/1-09

Uuwääckh..!! Typ så kände jag imorse när väckaren spelade sin första ton klockan kvart i sex. Att stiga upp den tiden hör inte till min vardag, men jag kanske ska börja med det för dagen blir så mycket längre, och man hinner åstadkomma så mycket mer under dagen. Men jag tror inte det skulle hålla i längden, sängen är för skön för att lämnas.
Nåja, jag var tvungen att lämna sängen den tiden imorse för att göra mig redo för dagens (inte allt för långa) arbetspass. Jag jobbade 7-13 i frukten, och jag kände att det var ett alldeles utmärkt pass att ta sig igenom. För direkt efter jobbet mötte jag upp min lillebror för att uträtta lite stadsärenden i form av shopping. Pontus gick lös och handlade som om det inte fanns någon gräns. Han ville shoppa med mig för att få lite smakråd. Jag pekade, han provade och köpte. Tillslut blev det iaf två par jeans, skor, två koftor, en mössa m.m. Själv lyckades jag "bara" investera en adidas wct jacka, adidas träningslinne (båda från stadium), en t-shirt från h&m, ett vanligt vitt långt linne, + spetsklänning från Gina, och en blå mjukiskofta med knappar från JC.

När vi sa hejdå och han skulle sätta sig på bussen utbrast han ett: "Tack för idag Elina, dethär var en riktigt rolig dag!"
Jag tror han sa det för att han hade handlat så mycket fina grejor, (Inte bara för att få spendera sin dag med storasyster). Men jag måste ge killen beröm. Jag skulle ju självklart gå in på lite tjejaffärer som killar inte brukar uppskatta så mycket, som gina, vero moda osv, och han gnällde inte en endaste gång! Jag som hatar att shoppa med killar som gnäller, blir på dåligt humör och stressad när man ska shoppa. (Mathias, ta åt dig!) hahahaha

typ dessa var ett par av jeansen som Pontus köpte.
och jag köpte detta träningslinne, dock i färgen vit och silver.


Grattis Tina!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS TINA AVANDER PÅ FÖDELSEDAGEN!! Idag fyller min söta vän och världens underbaraste granne 19 jordsnurr.
Jag hoppas du får en kanonbra dag!Grattispussar, grattiskramar och en massa kärlek till min lilla tjej <3


när man..

När man bor ensam i en liten lägenhet, när man (ändå lyckas) tappa bort mobilen, när man lyckas tappa bort den femtio gånger/dag, när man alltså inte kan ringa på den för man bara har en telefon, när man hinner bli helt galen för att den är borta, när man går runt i lägenheten några varv för att leta på ställen som man varit på innan, när man hoppas att någon vänlig själ råkar ringa på den just då så man kan få en ledtråd om vart den kan vara, när man letar i 30 minuter/borttappad gång och inser att man har den i fickan eller på något annat cp ställe så känner man sig lika blond som Ann gjorde under dessa unga blonda svåra år.

Men jag har börjat inse nu att mobilen är för liten för mitt eget bästa. Men min nya fina mobil som jag verkligen älskar kommer säkert inte att överleva så länge till den heller.. Jag har redan börjat tappa den som den förra stackaren. Jag hanterar den som om jag var tre år och det var en liten gummianka.

BTW Inget påhopp på Ann - jag tycker bara att du är så jävla snygg så jag vill fortsätta pryda min blogg med bildspel på dig.
Liksom förklara med bilder hur läget är ibland.Här är min nya älskling som jag ska börja behandla omsorgsfullt.

ANNLU

Efter mycket tjat och gnat från min väninna (Annlu) så ska jag lägga upp lite bilder från nyårs och juldagen. Jag tog inte alls många, men dom flesta blev (inte helt otippat) på linslusen själv, ANN "da top model" LUNDSTRÖM
Så varsågod Ann, här har du ett bildspel på dig själv, titta och njut.
Jag valde att lägga upp bilder på bara dig strumpan. SNYGG SOM FÅ.
Dom resterande bilderna på alla andra snyggosar ska jag lägga upp senare.. Men om ni tjatar nog mycket och nog länge så kanske just DU också får ett inlägg bara på DITT yttre.

16 år..

Tänk om man ändå skulle kunna få vakna upp imorgon och få denna vackra och goda tårta på sängen, och inse att man är endast 16 år ung..
 


..... Inte vakna upp och inse att man SNART är 20 år GAMMAL !!!!

GodMorgon

Jag tänkte starta dagen på bästa möjliga sätt, med att smälla upp en bild från Juldagen 2008


Till Vänster: Min söta kusin Sofie - Soffipropp, Jag - EllanBellan

Jag önskar er en bra tisdag!

Nyårslöften

Alla snackar ju om nyårslöften hit och dit, och jag vill inte vara omodern så jag har tänkt lägga upp min offentligt här på bloggen.
Detta är ett sätt för mig att peppa mig själv så jag blir bättre på dessa ting. Jag ska alltså inte bli dömd till döden om jag misslyckas med någon av punkterna här nedan, eller hängas ut som värsta idioten. Så snälla, påpeka inte om jag bryter mot något. Dock ska jag tänka mig för innan jag gör en handling, för min egen skull!

Jag skall alltså under 2009: (försöka)

- Dricka mindre coca-cola och kaffe - Jag har hört någonstans att det inte alls är bra att dricka samma mängd som jag gör
- Börja planera bättre - Jag hatar att stressa och det är dåligt för hjärtat
- Sluta sova/vila på eftermiddagen efter skolan - DETTA KOMMER JAG INTE LYCKAS MED MEN ÄNDÅ
-
Tänka både en och två gånger innan jag köper något och bli mer sparsam - hmmmmm
- Datorförbud efter kl. 23.00 (på vardagar) - Detta kommer jag säkert bryta redan ikväll
-
Alltid komma i tid när en tid är bestämd att passas - det är brist på respekt att komma försent
-
Använda mindre svordomar och fula ord - Jag kan inte sluta helt på en gång för då måste jag tänka i en kvart när jag ska säga en mening, så jag börjar med att trappa ner.
-
Alltid följa hastighetsskyltarna när jag kör bil - jag ska alltså aldrig köra ens en kilomet i timmen för fort
- Diska efter varje måltid, eller överhuvudtaget diska efter varje gång jag använt ett köksredskap - jag hatar diskhögar

Det var allt jag kom på nu, men oddsen är att jag kommer på något mer under resans gång.

- Det finns alltså risk för ändringar


skolaaa

Första skoldagen är avklarad!! Men schemat oroar mig.. Alla klasser jag hört talas om brukar vanligtvis trappa ner när det gäller lektioner och skoldagar över huvudtaget sista terminen, men tydligen inte våran. Nej, nu ska vi gå skola som aldrig förr.. Måndag, tisdag, onsdag & torsdag! Vilket resulterar till att jag typ aldrig kommer att kunna jobba :( 
Tina, hur ska vi orka och hinna med detta tempo? Det är bara att försöka få in i sin trånga skalle att detta är den sista terminen och att den sista delen av läsåret brukar gå väldigt fort. Det är bara att bita i det sura äpplet och göra det bästa av det sämsta.

Jul lovet..

når sitt slut idag! Fy fan, precis så känns det!! varför var man inte smart nog och valde en treårig linje precis som alla andra?! Varför stoppade ingen mig när jag bestämde mig att bryta mönstret och gå en fyraårig linje? Fan, slå något hårt i min skalle så jag blir normal!!

Nee, det är faktiskt ganska smart att gå fyra år ändå.. Det är slappare än att jobba, man är barn längre och det är ett eget ansvar att gå dit.. Så jag är rätt nöjd med tillvaron ändå!Plikten kallar.


Eveline

Jag har glömt att uppdatera den stora vida världen om att Eveline (min ena tvillingsyster) har gått och blivit modern och skaffat sig en blogg. Hej och välkommen till Bloggvärlden!!

Om ni vill besöka denna roliga varelses blogg så får ni en direkt länk här nedan:

teveline.blogg.se

Nu har systrarna Lu fixat ett heltidsjobb till mormor - Att sitta och läsa alla sina söta barnbarns bloggar!


Jag bjuder på en bild av just Eveline - söt som få.

11/1-09

Idag lirade vi hem en vinst igen, med  hela 7-1 mot Sundsvall, snyggt byggt tjejer! 6 poäng av 6 möjliga i helgen.. Det är ett mycket väl godkänt betyg.


10/1-09

Wow, vi vann årets första match!! Vi lirade mot Fränsta och visade prov på en viss klasskillnad. Vi vann med hela 11-0, där vi aldrig behövde känna oss hotade ;) Det enda farliga läget var väl när jag höll på att göra självmål hahaha (notera ordet höll på, jag gjorde det inte) .. Men bra match idag tjejer!! Men nöjda får vi bara vara ett tag till, för redan imorgon är det dax för match igen, men mot Sundsvall. Så det är dags att ladda batterierna redan nu!!

Nu har jag ätit mig proppandes mätt och väntar på att Emilias match ska spelas färdigt. För ikväll ska vi mysa och pysa. Det blir att surra en hel del och ha körslaget i bakrunden antar jag. Jag hoppas vi gör ett ICA besök också, för jag är himla sugen på nå tilltugg i form av lördagsgott.

Pappa ska göra ett stadsbesök ikväll också, och han skulle tydligen kvarta hos mig inatt.. Trevlish =)

Ha en fortsatt bra lördag gott folk.


Let´s dance

Arbetsdagen idag gick bra. Det känns bra att vara tillbaka, jag trivs som fisken i vattnet på mitt kneg. Men tröttheten var ett faktum (som vanligt) typ. Jag fick mig inte en lång natts sömn inatt..

Ikväll ska jag försöka ta mig igenom HELA Let´s dance programmet.. Jag har aldrig riktigt förstått det intressanta i det hela, trots att jag gillar tävlingsprogram i olika former.. Jag har bara sett utröstningen av dem förra säsongerna.. Men ikväll ska jag verkligen ge det en chans.. en ärlig chans.

9/1-08

Idag skall den första arbetsdagen under dethär året genomföras, och det känns som att det inte är en dag för tidigt med tanke på allt jag spenderat under den senaste tiden.

Ha en bra dag samtliga människor därute.

Vi ses på ICA.

Tjing Tjong

8/1-09

Till min glada överaskning så övervägde Eveline att stanna hos mig en natt till.. Hon kände att det var ett trevligare alternativ att hänga med mig istället för att gå på den första skoldagen.. hihi (TE =Tuffa Eve)
Vi som skulle ställa tillbaka dygnet.. Men ack vad vi inte verkställde det. Vi satt och surrade och kollade på datorn samt såg tv till kl 3, då vi tvingade oss själva att krypa till sängs. Men inte kunde vi sova för det, Nej, så passade min granne på att spela hög musik och snacka jätte högt med sin kompis...  Som om det vore en förfest under en helgkväll innan kl 22 då det är tillåtet att dunka. INTE EN HELT VANLIG SVART ONSDAG KL. 4 PÅ NATTEN/MORGONEN !!!!

7/1-09

Det känns fortfarande lite skumt att skriva 09.. Jag har inte riktigt greppat detta årsskifte ännu..

Nåväl, nu är jag tillbaka i Skellefteå efter en mycket trevlig vistelse hemma i Malå. Jag saknade min tv och dator för mycket så jag var tvungen att åka tillbaka lite tidigare än tänkt =)
Som ni kanske noterat så har jag inte varit så flitig här på bloggen under dagarna i Malå.. Dels för att mammas dator är sämst och stängs av efter 3 minuter och dels för att jag inte har haft tid och ron i kroppen att blogga. Så jag ber så hemskt mycket om ursäkt till mina trofasta läsare.

Under julledigheten har det hänt en hel del.. Både saker man minns, saker man inte minns, saker man inte vill minnas, och saker som man vill komma ihåg i all evighet....

Jag har haft en underbar jul och ett bra nyår! Jag kunde dock ha fått en bättre start på det nya året för att jag har legat i feber och mått allmänt dåligt under några dagar efter nyårsafton.. Men men, jag känner mig då bra (bättre) nu iaf.

Min systeryster Eveline åkte med mig till Skell igår och hon ligger fortfarande och sover sött i min soffa.. Vi hade ju tänkt glida på stan idag men det kanske vi passar på.. Detta är hennes sista dag under jullovet och då känns det ej okej att väcka henne.. MEN HANDLA MAT MÅSTE VI DÅ GÖRA.. Det är de viktigaste ärendet vi har idag.. Det enda jag har i kylen är typ sylt, dressing, och ketchup!! Man var ju tvungen att käka upp allt innan man skulle åka hem så det inte skulle börja lukta skit i läggan.. Nääe, dax att fylla på vatten hinken och hälla den över henne så hon vaknar någon gång.. (skoja baaa)

1/1-09 WOHOWW

Idag är det första dagen på det nya året..

Jag hade en riktigt rolig nyårsafton som firades med underbara människor.. Det blev alltså ett bra avsult av året 2008. Men idag har jag mått precis som jag förtjänat.. USCH..
Jag är så jävla trött och ångestfylld idag så jag orkar inte skriva något mer intressant än; HEJ OCH VÄLKOMMEN 2009.

RSS 2.0