7/1-09

Det känns fortfarande lite skumt att skriva 09.. Jag har inte riktigt greppat detta årsskifte ännu..

Nåväl, nu är jag tillbaka i Skellefteå efter en mycket trevlig vistelse hemma i Malå. Jag saknade min tv och dator för mycket så jag var tvungen att åka tillbaka lite tidigare än tänkt =)
Som ni kanske noterat så har jag inte varit så flitig här på bloggen under dagarna i Malå.. Dels för att mammas dator är sämst och stängs av efter 3 minuter och dels för att jag inte har haft tid och ron i kroppen att blogga. Så jag ber så hemskt mycket om ursäkt till mina trofasta läsare.

Under julledigheten har det hänt en hel del.. Både saker man minns, saker man inte minns, saker man inte vill minnas, och saker som man vill komma ihåg i all evighet....

Jag har haft en underbar jul och ett bra nyår! Jag kunde dock ha fått en bättre start på det nya året för att jag har legat i feber och mått allmänt dåligt under några dagar efter nyårsafton.. Men men, jag känner mig då bra (bättre) nu iaf.

Min systeryster Eveline åkte med mig till Skell igår och hon ligger fortfarande och sover sött i min soffa.. Vi hade ju tänkt glida på stan idag men det kanske vi passar på.. Detta är hennes sista dag under jullovet och då känns det ej okej att väcka henne.. MEN HANDLA MAT MÅSTE VI DÅ GÖRA.. Det är de viktigaste ärendet vi har idag.. Det enda jag har i kylen är typ sylt, dressing, och ketchup!! Man var ju tvungen att käka upp allt innan man skulle åka hem så det inte skulle börja lukta skit i läggan.. Nääe, dax att fylla på vatten hinken och hälla den över henne så hon vaknar någon gång.. (skoja baaa)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0