för dåligt..

God morgon!!
Äntligen är det en ny dag! Igår hade jag en värdelös dag som jag bara önskade kunde ta slut.
Jag var arg, sur, bitter, negg, tvärilsk osv hela dagen. Det hade inte hänt något speciellt och det fanns egentligen ingen anledning till varför jag skulle vara på dedär viset, så det var inte alls kul.. Och hur mycket jag än försökte så kunde jag inte göra något åt det och uppföra mig bättre.
 Det enda allt handlade om var nog bara att jag vaknade på helt fel sida.
Jag vill be så hemskt mycket om ursäkt till alla som hade oturen att prata med mig igår. Jag var inte alls den glada och spralliga Elina som jag brukar vara. Jag var helt tvärtom. Idag skulle jag vilja KRAMA alla som jag utbröt aggressioner mot och visa motsatsen, jag är en snäll flicka egentligen. PUSS PÅ ER. Ann, nu kanske du förstår varför jag aldrig ringde dig igår.. Jag ville inte att du skulle behöva uppleva mig sådär, jag ringer dig snart.....

Idag ska jag iaf jobba.. Efter jobbet ska jag hem och göra maten klar som jag redan så fint har påbörjat.. Jag har nämligen bjudit Emilia på mys middag ikväll, och det kan ju inte bli annat än GULD.

Kommentarer
Postat av: Mamma

jo du Ann du hade tur

jag älskar dej Elina

kram kram mor

2009-01-31 @ 16:58:46
Postat av: Mamma

Jo Ann du hade tur du

Elina jag älskar dej gumman

kram mor

2009-01-31 @ 17:04:10
Postat av: Eivor Hultdin

Du har tur om det bara gäller en dag, jan och febr är hemska trista och mörka månader, men som altid kommer det en vår för alla. Kram mormor.

2009-02-02 @ 11:33:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0