skräcken.. minns du det Anna-stina?

Moster, efter att jag såg kommentaren du skrivit så ploppade en skräckupplevelse direkt upp i minnet. Jag tror vi alla minns det som igår, när jag i mina unga år var hemma hos er i Landskrona under halloween helgen. Då jag och Erik var utklädda och framkallade en allmän skräck i hela staden med våra utstyrslar. Jag var häxa.

Efter att vi varit ute en sväng blev jag less och ville hem, inte Erik dock som ville fortsätta vara i parken. Men jag sa då  väldigt tillförlitligt till Erik att jag kunde gå hem själv för jag visste minsann exakt vart jag skulle. Ingen kunde misstro mig.
Dock så trodde jag mer än vad jag egentligen visste. Jag började gå ensam med en ganska självsäker gångstil i den stora staden, tills jag insåg att jag gått längre än vad jag trodde det var.. Då började hjärtat slå snabbare, ögonen blev vattendränkta och jag började springa med häxhatten på. JAG VAR FÖRSVUNNEN!
Men det roliga till historien är att när jag åkte med flyget ner till skåne så kom min resväska bort med planet. Så AnnaStina ringde en dag och pratade med dem på flygplatsen så jag kunde få tillbaka min väska, och då av någon underlig anledning hörde jag hon säga adressen och "sväng in vid posten", så då visste jag ju att huset låg vid posten. Jag hittade åt den rätt snabbt efter att jag sprunigt tillbaka samma väg som jag kom från. Då träffade jag en gubbe vid bankomaten där bredvid och han skulle guida mig till adressen jag sa. Men det var en god tillfällighet att jag råkade lyssna exakt när hon pratade med flyget? Ibland är det bra att vara nyfiken.
Gubben hann inte få ut sina pengar innan AnnaStina kom löpandes och skriker ELINA ELINAAA!! Då hörde jag henne och hon såg min häxhatt och lyckan blev total. Jag var i goda händer igen och kunde känna mig trygg.

Varför jag skrev denna berättelse här och nu hör till Annastinas kommentar, och till att jag tror minsann att min kära moster hann bli lite mer rädd om mig vid detta tillfälle när jag kom hem försent, än vad Emma var om mig igår =)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Men älskade gumman vi är alla rädda om dej

kram mor

2009-01-28 @ 13:25:03
Postat av: Kusin vitamin

Haha. Jo..det där var en tabbe..fan..tänk om du hade kommit bort helt. Då hade jag dött. Men tills slut fann vi dig. Men inte på hittegods avdelningen som Jimmy vart hittad på ett tivoli. Haha. Men vi alla är rädd om dig kusin vitamin<3

2009-01-28 @ 19:53:01
URL: http://markow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0