bloggkrig - VIKTIGT, läs allt!

Emma, ä me på en kontring!

Nu är det krig!! För att förstå definitionen av ordet krig kan jag ge er ett bra exempel: tänk er bloggkriget om blondinbella mot Katrin Zytomierska & Carolina Gynning, men sju gånger värre!!

Emma har precis hånat mig för att vara en dålig historieberättare.. (för vidare information läs Emmas blogg, emmaluns.blogg.se)
Detta får mig att kännas förolämpad och som en mindre betydelsefull person.

Nu är det dags för Emma att få smaka på samma smärta som jag kände.

Emma är inte så jävla bra hon heller!
Emma kom till min lägenhet cirkus kl 13.00 i fredags.. Hon var ensam i min lägenhet till kl.19.30 när jag spatserade upp för trappuppgången.. Tills jag är tre meter utanför min dörr får jag syn på något stort svart som jag onekligen tycktes likna en resväska som är halvt öppen. Min första tanke var: "Snälla, säg att det inte är Emmas.. Hon kan ju inte redan vid 24 års ålder börja få slängar av ett demens beteende, nej.. det kan inte vara hennes, det måste vara grannens som är påväg någonstans".
När jag kommer in i lägenheten känner jag ett inre lugn, för där låg det ett X-antal väskor och påsar slängt på golvet framför dörren.. "Skönt, det var inte Emmas, tänkte jag".
Sen berättade jag om väskan för Emma.. Då gapade hon av häpnad och lade av ett stort monsterlikt skratt.. Då insåg jag ganska snabbt att väskan var hennes trots allt.
Hon hade alltså lämnat sin halvt öppna väska (självklart den största av dom alla) i trappuppgången en HEL DAG. Tänk så många som kunnat stjäla och snoka i den. Emma är senil.
Hon försökte skylla ifrån sitt demens beteende på att hon hade "så många väskor, hon var trött och det var jobbigt att bära".. Men jag säger bara såhär: Faktum kvarstår.. Emma har vid 24, snart 25 års ålder fått slängar av oregelbunden demens.
Slutsats: Emma oroar sina närmaste med sin totala sinnesförvirring, och bloggkriget är igång!

Kommentarer
Postat av: Emma

To be continued...

2009-01-25 @ 20:49:29
URL: http://emmaluns.blogg.se/
Postat av: Mamma

Ni är för söta Jag älskar er båda mina älskade gummor kram mor

2009-01-25 @ 22:18:05
Postat av: Eveline

Hahaaaaa, så söt :)

2009-01-27 @ 21:01:41
URL: http://teveline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0