gotti

Jag har precis stekt färdigt kycklingfilén som jag lagt i marinad sent inatt.. yummy yummy!!! Jag har typ sett framemot middagen sen jag vaknade imorse.

Jag har inte bra självförtroende när det kommer till kökskunskaper och matlagning (trots mitt MVG i Hemkunskap i högstadiet), så jag känner mig totalt oduglig och vågar knappt bjuda någon annan människa på middag för deras eget bästa. Men idag har jag förstått att även en blind höna kan hitta ett ägg, för jag har nämligen tagit mig en smakbit och jag fick (i stort sett) rysningar av den goda smaken. Så när Emma kommer i helgen ska jag allt visa henne vad jag går för och bjuda henne på detta. Hon kommer nog att bli imponerad! Dock så är Emma typ världens bästa matlagerska och kungen i köket så det känns inte alltid lika kul att bjuda henne eftersom jag vet innerst inne att hon ALLTID kan göra det bättre än mig. Men jag hoppas att hon kan använda lite sympati och säga att det smakade bra och att jag vågar bjuda fler människor på detta. Då kommer nog min självkänsla att stiga några grader! Det är viktigt så jag vågar skaffa barn någon gång i framtiden, för jag vill ju kunna ge dem goda maträtter, precis som min mamma!!


Receptet kommer jag INTE dela med mig av. För jag har hört att riktiga kockar inte ger ut det utan håller det för sig själv (eller nått).
Men jag kan ge er en ingrediens: en nypa fantasi  ;)


Kommentarer
Postat av: Emma

Åhhh vad jag längtar till i helgen :)

2009-01-19 @ 22:38:47
URL: http://emmaluns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0