kuligt..

Hmm, Idag var det typ en rolig skoldag.. Om nu en skoldag kan vara rolig? Första lektionen sov jag typ igenom.. Kanske inte var det smartaste valet jag gjort eftersom det var sista lektionen och repetition inför provet vi har nästa vecka, hmm.. Men jag tror jag fixar det ändå!!
Sen på Svenskan körde vi "heta stolen" som jag tror dom flesta här vet hur det går till.. Att läraren säger ett påstående, och om man håller med så byter man plats, aja, ni fattar.. Sen så ska man ju motivera och förklara sig varför man satt kvar eller varför man flyttade sig..
Frågorna handlade om rädslor som man har.. DET VAR SÅ JÄVLA ROLIGT när alla berättade om sina skräckexempel, fobier och rädslor.. Det spårade lite och vi bytte ämne lite nu och då men det var himla kul!! Alla hade så roliga historier =)
Sista lektionen hände det inte så speciellt mkt på, vi såg film.. Men den nya läraren som vi har i filosofin är typ king. Jag gillar honom.. Han är även typ 2.04 cm lång.. (tror jag de var, annars vare 2.06), sen så tror jag att han hade 48 i skostorlek aja.. lite kuriosa där :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0