när man..

När man bor ensam i en liten lägenhet, när man (ändå lyckas) tappa bort mobilen, när man lyckas tappa bort den femtio gånger/dag, när man alltså inte kan ringa på den för man bara har en telefon, när man hinner bli helt galen för att den är borta, när man går runt i lägenheten några varv för att leta på ställen som man varit på innan, när man hoppas att någon vänlig själ råkar ringa på den just då så man kan få en ledtråd om vart den kan vara, när man letar i 30 minuter/borttappad gång och inser att man har den i fickan eller på något annat cp ställe så känner man sig lika blond som Ann gjorde under dessa unga blonda svåra år.

Men jag har börjat inse nu att mobilen är för liten för mitt eget bästa. Men min nya fina mobil som jag verkligen älskar kommer säkert inte att överleva så länge till den heller.. Jag har redan börjat tappa den som den förra stackaren. Jag hanterar den som om jag var tre år och det var en liten gummianka.

BTW Inget påhopp på Ann - jag tycker bara att du är så jävla snygg så jag vill fortsätta pryda min blogg med bildspel på dig.
Liksom förklara med bilder hur läget är ibland.Här är min nya älskling som jag ska börja behandla omsorgsfullt.

Kommentarer
Postat av: AnnLu

Jag fullkomligt älskar när du lägger in, helst sådär snygga, bilde på mig!!!

Mer bilder av mig to tha people!!!

2009-01-15 @ 17:09:32
Postat av: ellen

Det är kul att pimpa sin blogg med bilder ;)

2009-01-15 @ 22:46:24
URL: http://eellenlundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0