21.07

Hallå, vad hände med veckan?
Jag minns hur jag i söndagskväll suckade till Petter och önskade att denhär veckan var över, att jag skulle ha gjort bort den första veckan av mitt nya jobb som jag gruvat mig för i över en månads tid! Och nu sitter jag här, har avklarat  den första delen och jag känner mig nöjd, det känns som att jag trivs! Så än så länge behöver jag inte boka en enkel biljett hem ;)

Jaja, jag är trött och slut ikväll. Det har varit mycket jobb, resande, information och utbildningar under kort tid så jag känner att hjärnan förtjänar lite vila ikväll. Så därför har jag precis kommit hem från konsum där jag inhandlade en stor godispåse som jag ska kränga framför tv:n som återhämtning.
Jag ska föresten sova min första natt själv här hemma i lägenheten på rutens väg. Petter är nämligen på partaj i Norrtälje ikväll så därför är jag ensamen hemma. Det är rätt så trist samtidigt som det kan vara rätt skönt att få ha lite ensamrätt över sina ägodelar för en stund. Men mest är det trist, jag och Petter har så sjukt roligt tillsammans =D

Imorgon är det KickOff med mina nya arbetskollegor som står på schemat. Det kan bli en riktigt rolig dag känner jag på mig. Vi ska vistas på ICA:s huvudkontor i Solna från kl 13.30-22 där vi ska leka lekar, säkert namnlekar & sammarbetsövningar för att vi ska lära känna varandra ordentligt, och kanske några andra pinsamma övningar så man hinner skämma ut sig lagomt mkt så man gruvar sig att gå tillbaka till jobbet på måndag haha!! Nämen det blir säkert trevligt.

Nä, nu ska jag kränga lite karra i förhoppning att det kommer sändas nå bättre på tv:n... Eller så blir det att sätta igång en rulle och tokladda inför morgondagen.


Jag och Eve en kväll i Skellefteå när vi hade film-mys. (inte igår)

På återseende!


12.34

Hej Alla, uppdatering direkt från Stockholm!

Som ni nu märker så lever jag. Vi har nu äntligen styrt upp bredband här i läggan så nu kan man säga att jag har skaffat mig ett liv igen.

Om några timmar kan man säga att jag har varit Stockholmare i en veckas tid och det har hunnit hända mycket under dessa dagar. 

Nåväl, resan ner med Emma och Fredrik gick toppen bra, trots att det var mörkt och regnet öste ner så kom vi fram helskinnade! Fredrik körde hela vägen om man inte räknar med biten mellan Junsele och Sollefteå där jag satt bakom ratten.. Emma körde inte en meter!
Sen när vi äntligen kom fram till Stockholm och Gustavsberg så var jag spänd och nervös över hur läggan skulle se ut med tanke på att jag bara sett den tidigare på bild. Men den var bättre än mina förväntningar!! Den var typ dubbelt så stor som jag trodde och den var fin, sen så städade och möblerade jag och Petter om en del så den omvandlades precis som vi ville ha den. Så vi trivs i vår bostad.

Under första helgen så handlade vi hem en massa prylar som vi behöver i vår nya bostad samt fyllde upp kylskåpet så man känner sig som hemma.  Vi åkte till IKEA på kungens kurva, grillade mat, drack lite vin & öl och åkte ner till gamla stan på en liten krogrunda osv. Det var trevligt trevligt.

I måndags började jag på mitt nya jobb ICA MAXI lindhagen. Jag var nervös och inte alls kaxig när jag gjorde entre. Men när jag väl kom fram så kände jag rätt snabbt att det inte var så mkt att vara nervös över eftersom man fick ett varmt välkomnande och alla var super trevliga.
Där har jag nu vistats måndag, tisdag & onsdag, och har hunnit gå 3 utbildningar av olika slag, har städat och packat upp varor. Idag ska vi dock arbeta hemma genom att läsa igenom ett häfte angående alla nya rutiner osv, samt göra 8 olika tester... Så det är vad jag ska göra idag..

Då vet ni lite vad jag har pysslat med under de senaste dagarna. Jag trivs och mår bra, hoppas allt är bra med alla andra också. Nu ska jag ta tag i testerna så jag hinner dem klart!! Nu vet ni ju att jag har bredband så nu kommer jag att uppdatera oftare.

PUSS PÅ ALLA

NU KÖR VI

Allt är packat och klart, nu väntar vi bara på bilen sen åker vi ner mot lite sydligare breddgrader!

Jag, Emma och Fredrik bilar ner med en fullpackad mercedes.. Det kommer att bli en svinkul färd på vägen ner, det känner jag på mig.
Men det är med tårar i ögnen som jag lämnar Malå och västerbotten. Jag HATAR avsked.

HEJRÅÅ MALÅ
HEJ STOCKHOLM


Nu Kör vi.17.55

Hej alla!
Här kommer en snabb uppdatering om livet.

1. Jag fyller 20 år om exakt en månad.

2. Jag flyttar till Stockholm imorgon

3. Jag har hunnit träffa och umgås med Sandra som jag saknat fruktansvärt mycket <3

4. Vi var i Åsele på party i lördags och hade roligt

5. Jag har jobbat väldigt mkt dom 2 senaste veckorna (därav den dåliga uppdateringen, jag har varit trött trött trött och inte haft lust att sitta vid datorn).

6. JAG HAR KÖPT EN NY MOBILTELEFON

7. Jag jobbar mitt sista skift på hemtjänsten imorgon.

8. Jag blir bjuden på grillat nu (avskeds-mys-middag)

9. Jag har varit nervös och haft ångest i konstant 2 veckor för flytten.

Ikväll ska jag packa (och överaskar INTE, jag är som vanligt i sista sekunden :(

Vi hörs sen.

PUSS

21.51

Wow Wow Wow!!

VET NI EN SAK??!!

VI HAR SKAFFAT LÄGENHET (I typ sista sekunden hehehee)!!! ALLT ÄR KLART OCH BETALT!! Den står för tillfället i GUSTAVSBERG och väntar på mig WIHOOOOOOOO.
Petter flyttade in redan idag, han sa att området var fint och allt kändes kanon. Jag frågade om det ekade hur mkt som helst i lägenheten med tanke på att det lät som att han var hundra mil bort från luren, men då låg han bara i vårt nya badkar och plaskade. Så då vet ni det också, vi har ett badkar i läggan = KING.
Om jag säger såhär, jag är avis på honom... Jag hade gärna varit där redan NUUUUU.

Vill ni veta en till sak??!!

OM EXAKT EN VECKA SITTER JAG I BILEN, TILLSAMMANS MED FLYTTLASSET,  TROLIGTVIS I EN MERCEDES OCH ÄR FETT NERVÖS, TROLIGTVIS FYLLD MED TÅRAR OCH ÄR PÅVÄG NER TILL STOCKHOLM!!!

22.48

Det var riktigt värt att jobba eftermiddag idag så man fick sova ut inatt, så nu känner jag mig något återställd igen efter 13 timmars sömn - Det behövdes!!
Jag har alltså precis slutat jobba, och nu har jag ätit några rostade mackor och ska gå och borsta tänderna för att jag ska orka vara på jobbet igen imorgon bitti, eller närmare bestämt kl 07.00.. Det känns inte riktigt okey att jobba till 22 dagen innan sen börja om kl 07 igen dagen därpå... men men, vafan de e ju bara å köööööra som vanligt..

Så ni märker ju, inget nytt här..

ELLER JOOOO, Sandra min älskade Sandra kommer hem i helgen och jag ÄLSKARE, då ska jag pussa och krama på henne, jag saknar henne så fruktansvärt mkt. Puss och kärlek.

20.12

Herre min jesus kristus vilken rolig helg jag har haft i helgen alltså!! Det går liksom inte beskrivas i ord, den måste upplevas! Den har iaf inneburit underbara förfester, let´s dance, toppen vänner, mycket folk på området, alkohol, skratt, dans, fina människor, prat och mycket mycket mer, jag låter det liksom få tala för sig självt.

Dock kunde vädret ha fått vara lite bättre men det är ju inget man kan påverka, men sen när man har så roligt så tänker man inte så mkt mer på det. Utan man bara kööööööööööör.
Sen så har ens fysiska & psykiska tillstånd fått känna lite smärta såhär någon dag efter helgens bravader, man har inte varit piggast i världen....
Jag var inte direkt på topp när jag steg upp måndagmorgon kl 06.00 och jag var inte alls peppad när jag insåg att jag hade en delad tur framför mig. Jag lyckades iaf genomföra hela dagen men med mer eller mindre smärta.

Sen där på slutet av kvällen kom chefen på att det saknades en person som skulle följa en vårdtagare till Umeå på lassarettet idag, sen kan jag höra mig själv säga: "Jag kan göra det", så jag tog alltså på mig ett extra skift som jag har avverkat idag.
Jag har alltså inte hunnit ta igen all förlorad sömn sen helgen än, det kanske märks på min särskrivning, för jag skriver detta blogginlägg i en trötthet av dimma.. Dock har jag tänk ta igen varenda minut inatt så jag kan känna mig helt återställd imorgon.


Jobbet i veckan består alltså av: måndag, tisdag, onsdag, torsdag & fredag.

MVM

Jag drog igång med en liten smygstart igår inför årets upplaga av MVM - Musik Vid Malån. Jag hade riktigt trevligt och trevligare ska det bli.

Vi ses i dimman gott folk.

Såhär kul har vi Malåbor det under musik vid malån helgen, här följer lite bilder från förra årets tillställning:


Jag älskar sommaren.

14.26

GE MIG FINT VÄDER IGEN FÖR ATT IDAG ÄR JAG LEDIG


22.20

Då var arbetsdagen äntligen slut, dagen kan sammanfattas som lång och rolig. Nu ska jag fika en massa sen krypa isäng för att jag ska kunna infinna mig på jobbet igen imorgon bitti kl 07.00. GODNATT

13.39

Puuuh, då var förmiddagen avklarad. Nu är jag hemma på min 3 timmars rast innan jag måste åka tillbaka på jobbet för att slutföra eftermiddagen också som jag slutar kl 22.00 ikväll.

Det är halv drygt att jobba delad tur för att man hinner blir så trött och slö när man kommit sig hem, ätit lunch, slappnat av och man ser sängen från 1 meters håll. Så det blir nog att ta sig en eftermiddagsvila inom kort så man orkar fullfölja dagen precis som gammlisarna gör ;)

För övrigt så tror jag att jag tog något slags rekord igår kväll när jag somnade kl 22.00. Notera tidpunkten och att det var en lördag!!!!! Jag var trött så att säga.


18.22

Då var man hemma efter dagens arbetspass som pågick mellan 07-16. Det var kul och jag känner bara hur jag börjar trivas bättre och bättre på min nya arbetsplats. Därför känns det rätt så trist att jag typ nyss har börjat och snart går flyttlasset av stapeln och då måste jag sluta. Det preliminära datumet är den 23/7 (alltså jätte snart).

På tal om flyttlasset, igår fick jag lite mer information om hur dom första veckorna ska se ut på min nya arbetsplats. Jag kan inte säga annat än att jag längtar. Det snackades om hur vi skulle fastställa butiken de 2 första veckorna till premiär öppningen blir av. Sen har det planerats en kickoff kväll med middag och andra trevligheter för oss anställda där tanken är att vi ska lära känna varandra!! Det ska även vara någon slags invigningsdag där det är 800 gäster som är inbjudna på mingel, invigningstal, tilltugg med mera.. DE NI!!

Iaf, ikväll blir det nog inte allt för många aktiviteter för ElinaLu, eftersom jag jobbar delad tur imorgon, vilket innebär att jag börjar jobba 07.00 imorgon bitti också. Så det blir nog en myskväll framför tvn som kommer att avslutas rätt så snabbt för att jag ska hinna sova mina skönhetstimmar inatt.

JAG TÄNKER PÅ ALLA ER I SKELLEFTEÅ SOM HAR HUUUUUUUUR KUUUUUL SOM HELST I HELGEN. (Själv så fick jag nöja mig med att se Tomas Ledin live på tv:n igårkväll istället, han var bra och publiken verkade ha kul)

JAG SAKNAR ER ALLA MINA SÖTA SKELLEFTEÅVÄNNER SOM JAG TYCKER VÄLDIGT MYCKET OM <3 (Ingen nämnd - ingen glömd)


Jag & Anna på STUDENTEEEEEEN!!

18.52

Jag sitter här med en kaffekopp i högsta hugg och är "lite" bitter. Jag missar alltså årets upplaga av stadsfesten pga jobb. Jag ska alltså jobba ENDAST En helg denhär sommarn åt hemtjänsten, och självklart lyckades den helgen bli av när det är stadsfesten och hela Skellefteå är i gungning. Jag som hade planerat att hänga med mina underbara Skellefteåvänner i helgen innan jag åker ner till Stockholm!!!!  Men men, den drömmen krossades ju totalt och det finns inget göra åt saken, det är bara att jobba och se glad ut. Jag får tänka som Emma alltid brukar säga "man får försöka se det positiva i det negativa"....
Okej, jag ska göra ett försök..

1. Jag tjänar pengar istället för att slösa dem.
2. Jag blir nog ännu mer peppad till nästa helg när Musik vid Malån drar igång..

JAG VILL ÖNSKA ALLA EN TREVLIG HELG I SKELLEFTEÅÅÅÅÅÅÅÅÅ PÅ STADSFESTEN OCH TA EN ÖL FÖR MIG MEEED.
Ni kan ju hälsa Kevin Borg, Tomas Ledin, Darin, Johan Palm, Ace of base med flera från mig.

RSS 2.0