18.22

Då var man hemma efter dagens arbetspass som pågick mellan 07-16. Det var kul och jag känner bara hur jag börjar trivas bättre och bättre på min nya arbetsplats. Därför känns det rätt så trist att jag typ nyss har börjat och snart går flyttlasset av stapeln och då måste jag sluta. Det preliminära datumet är den 23/7 (alltså jätte snart).

På tal om flyttlasset, igår fick jag lite mer information om hur dom första veckorna ska se ut på min nya arbetsplats. Jag kan inte säga annat än att jag längtar. Det snackades om hur vi skulle fastställa butiken de 2 första veckorna till premiär öppningen blir av. Sen har det planerats en kickoff kväll med middag och andra trevligheter för oss anställda där tanken är att vi ska lära känna varandra!! Det ska även vara någon slags invigningsdag där det är 800 gäster som är inbjudna på mingel, invigningstal, tilltugg med mera.. DE NI!!

Iaf, ikväll blir det nog inte allt för många aktiviteter för ElinaLu, eftersom jag jobbar delad tur imorgon, vilket innebär att jag börjar jobba 07.00 imorgon bitti också. Så det blir nog en myskväll framför tvn som kommer att avslutas rätt så snabbt för att jag ska hinna sova mina skönhetstimmar inatt.

JAG TÄNKER PÅ ALLA ER I SKELLEFTEÅ SOM HAR HUUUUUUUUR KUUUUUL SOM HELST I HELGEN. (Själv så fick jag nöja mig med att se Tomas Ledin live på tv:n igårkväll istället, han var bra och publiken verkade ha kul)

JAG SAKNAR ER ALLA MINA SÖTA SKELLEFTEÅVÄNNER SOM JAG TYCKER VÄLDIGT MYCKET OM <3 (Ingen nämnd - ingen glömd)


Jag & Anna på STUDENTEEEEEEN!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0