12.34

Hej Alla, uppdatering direkt från Stockholm!

Som ni nu märker så lever jag. Vi har nu äntligen styrt upp bredband här i läggan så nu kan man säga att jag har skaffat mig ett liv igen.

Om några timmar kan man säga att jag har varit Stockholmare i en veckas tid och det har hunnit hända mycket under dessa dagar. 

Nåväl, resan ner med Emma och Fredrik gick toppen bra, trots att det var mörkt och regnet öste ner så kom vi fram helskinnade! Fredrik körde hela vägen om man inte räknar med biten mellan Junsele och Sollefteå där jag satt bakom ratten.. Emma körde inte en meter!
Sen när vi äntligen kom fram till Stockholm och Gustavsberg så var jag spänd och nervös över hur läggan skulle se ut med tanke på att jag bara sett den tidigare på bild. Men den var bättre än mina förväntningar!! Den var typ dubbelt så stor som jag trodde och den var fin, sen så städade och möblerade jag och Petter om en del så den omvandlades precis som vi ville ha den. Så vi trivs i vår bostad.

Under första helgen så handlade vi hem en massa prylar som vi behöver i vår nya bostad samt fyllde upp kylskåpet så man känner sig som hemma.  Vi åkte till IKEA på kungens kurva, grillade mat, drack lite vin & öl och åkte ner till gamla stan på en liten krogrunda osv. Det var trevligt trevligt.

I måndags började jag på mitt nya jobb ICA MAXI lindhagen. Jag var nervös och inte alls kaxig när jag gjorde entre. Men när jag väl kom fram så kände jag rätt snabbt att det inte var så mkt att vara nervös över eftersom man fick ett varmt välkomnande och alla var super trevliga.
Där har jag nu vistats måndag, tisdag & onsdag, och har hunnit gå 3 utbildningar av olika slag, har städat och packat upp varor. Idag ska vi dock arbeta hemma genom att läsa igenom ett häfte angående alla nya rutiner osv, samt göra 8 olika tester... Så det är vad jag ska göra idag..

Då vet ni lite vad jag har pysslat med under de senaste dagarna. Jag trivs och mår bra, hoppas allt är bra med alla andra också. Nu ska jag ta tag i testerna så jag hinner dem klart!! Nu vet ni ju att jag har bredband så nu kommer jag att uppdatera oftare.

PUSS PÅ ALLA

Kommentarer
Postat av: ida e

gillar att du tagit dig till huvudstaden ;)

2009-07-30 @ 15:52:22
Postat av: Elin

svar: hej sötnos=) Gud så skönt då får man lite mer uppdateringar ;)

2009-07-30 @ 18:09:24
URL: http://eelinbackstrom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0