20.12

Herre min jesus kristus vilken rolig helg jag har haft i helgen alltså!! Det går liksom inte beskrivas i ord, den måste upplevas! Den har iaf inneburit underbara förfester, let´s dance, toppen vänner, mycket folk på området, alkohol, skratt, dans, fina människor, prat och mycket mycket mer, jag låter det liksom få tala för sig självt.

Dock kunde vädret ha fått vara lite bättre men det är ju inget man kan påverka, men sen när man har så roligt så tänker man inte så mkt mer på det. Utan man bara kööööööööööör.
Sen så har ens fysiska & psykiska tillstånd fått känna lite smärta såhär någon dag efter helgens bravader, man har inte varit piggast i världen....
Jag var inte direkt på topp när jag steg upp måndagmorgon kl 06.00 och jag var inte alls peppad när jag insåg att jag hade en delad tur framför mig. Jag lyckades iaf genomföra hela dagen men med mer eller mindre smärta.

Sen där på slutet av kvällen kom chefen på att det saknades en person som skulle följa en vårdtagare till Umeå på lassarettet idag, sen kan jag höra mig själv säga: "Jag kan göra det", så jag tog alltså på mig ett extra skift som jag har avverkat idag.
Jag har alltså inte hunnit ta igen all förlorad sömn sen helgen än, det kanske märks på min särskrivning, för jag skriver detta blogginlägg i en trötthet av dimma.. Dock har jag tänk ta igen varenda minut inatt så jag kan känna mig helt återställd imorgon.


Jobbet i veckan består alltså av: måndag, tisdag, onsdag, torsdag & fredag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0