21.07

Hallå, vad hände med veckan?
Jag minns hur jag i söndagskväll suckade till Petter och önskade att denhär veckan var över, att jag skulle ha gjort bort den första veckan av mitt nya jobb som jag gruvat mig för i över en månads tid! Och nu sitter jag här, har avklarat  den första delen och jag känner mig nöjd, det känns som att jag trivs! Så än så länge behöver jag inte boka en enkel biljett hem ;)

Jaja, jag är trött och slut ikväll. Det har varit mycket jobb, resande, information och utbildningar under kort tid så jag känner att hjärnan förtjänar lite vila ikväll. Så därför har jag precis kommit hem från konsum där jag inhandlade en stor godispåse som jag ska kränga framför tv:n som återhämtning.
Jag ska föresten sova min första natt själv här hemma i lägenheten på rutens väg. Petter är nämligen på partaj i Norrtälje ikväll så därför är jag ensamen hemma. Det är rätt så trist samtidigt som det kan vara rätt skönt att få ha lite ensamrätt över sina ägodelar för en stund. Men mest är det trist, jag och Petter har så sjukt roligt tillsammans =D

Imorgon är det KickOff med mina nya arbetskollegor som står på schemat. Det kan bli en riktigt rolig dag känner jag på mig. Vi ska vistas på ICA:s huvudkontor i Solna från kl 13.30-22 där vi ska leka lekar, säkert namnlekar & sammarbetsövningar för att vi ska lära känna varandra ordentligt, och kanske några andra pinsamma övningar så man hinner skämma ut sig lagomt mkt så man gruvar sig att gå tillbaka till jobbet på måndag haha!! Nämen det blir säkert trevligt.

Nä, nu ska jag kränga lite karra i förhoppning att det kommer sändas nå bättre på tv:n... Eller så blir det att sätta igång en rulle och tokladda inför morgondagen.


Jag och Eve en kväll i Skellefteå när vi hade film-mys. (inte igår)

På återseende!


Kommentarer
Postat av: Eve

Vad kul att jobbet funkar. Vill komma till Stocksolm NU !! SAKNAR DIG OCH PETTER helt sjukt mycket <3333

2009-08-01 @ 19:11:55
URL: http://teveline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0