10.41

Hej alla!
Jag lever, trots att jag lyst med min frånvaro här på bloggen i över en veckas tid. Det har varit full rulle hela tiden så jag har inte hunnit skriva något.
Det har iaf hunnit hända en hel del sen sist och jag tänkte berätta om det lite kort.

Jag har låst min älskade lägenhet på Ploggatan för sista gången. Fy tusan vad jobbigt det var att packa och städa ut, tur mamma, pappa och mormor var med och hjälpte till så det gick mycket bättre. Alla var jätte duktiga så det gick hyffsat snabbt och smärtfritt. Jag bjöd hela arbetsstyrkan på lunch ute på stan som tack för hjälpen.
Annars då, jag och Lillian (min favortittant på nedersta våningen) tog farväl och vi var nära att fälla tårar. Jag gav henne min spegelvägg som avskedspresent och hon blev glad. Vi kramade om varandra och jag fick hennes mobilnummer så jag skulle ringa och sms:a henne för att hon var mån om att veta hur det kommer att gå för mig och för att vi skulle hålla kontakten. SÖT.

Jag har träffat Ann som jag saknat hur mycket som helst. Hon ska stanna i Sverige och Malå till på tisdag när hon tråkigt men sant flyr landet för Norge igen. Det är nu när vi träffas som jag inser hur mycket du verkligen betyder för mig och hur fruktansvärt roligt vi alltid har tillsammns. Jag vill inte att du ska åka tillbaka, JAG ÄLSKAR DIG.

Jag har börjar inskola mig på mitt nya sommarvikariejobb - HEMTJÄNSTEN, jag trivs som fisken gör i sitt vatten! Trevlig personal och söta vårdtagare. Jag gillar detdär med att köra bil ute på samhället och kolla till dom som behöver min hjälp. Vi har ju alltså boenden både inne i huset på änglagårdavdelningen och ute på samhället. Dock har jag inte vant mig att börja jobba klockan 7 på morgonen riktigt än, äsch, jag lär mig väl det också.

Jag har umgåtts med min kära kusin Sofie som jag tycker väldigt mycket om! Jag vill ju att du ska bo här i Malå i sommar!! Men men, det blir ju inte alltid som man tänkt sig :) Du får vara flitig att komma och hälsa på istället dirket du är ledig!!!!!

Petter har flyttat till Stockholm nu. Han åkte på midsommarafton. Alla här hemma vet inte riktigt hur dom ska hantera situationen och klara sig utan honom, eftersom alla redan i stort sett grinar för attt dom saknar honom så mycket. Men jag kommer ju att få träffa honom nästan varje dag nu när vi flyttar ihop.. JAG OCH DU BRORSAN hihi

Emma och Fredrik har sagt att dom är ihop (VI ALLA GILLAR DETTA)

Jag har sakta men säkert börjat inse att jag snart ska flytta och bli en nollåtta. Att jag ska flytta söderut och få uppleva nya saker, lära känna nya människor och klara mig på egen hand. Det är inte långt borta nu.

Sen så har det säkert hunnit hända massor av andra saker också.. Men jag orkar inte skriva nå mer nu eftersom frukosten kallar. Tanken är att jag ska bli flitigare att skriva här igen, nu när jag hunnit få koll på läget och kommit mig till ro här på Blåbärsstigen och fått upp alla mina kläder osv.. Jag har inte haft tid att packa upp så jag har levt i sopsäckar i en vecka, inte speciellt kul.

HA EN BRA DAG

Kommentarer
Postat av: Elin

hoppas du har det skitbra=)

2009-06-21 @ 11:52:24
URL: http://elinlovisaa.blogg.se/
Postat av: Frode

Du står i alla fall vid ditt ord, Elina;)

2009-06-21 @ 15:34:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0