01.07

Helgen har varit helt jävla underbar. Den har inneburit ledighet, sol, festligheter, stekning, bad, kompisar och allt annat som hör sommaren till!! Notera ordet bad, en av världens mest största badkruka har tagit sitt premiärdopp i den kalla solviken som faktiskt inte var så kall efter att solen har legat på och värmt upp vattnet typ 5 dagar i sträck. Okej, jag erkänner att det inte blev någon längre badning... Men jag doppade mig iaf (dock inte huvudet) och tog mig typ 5 rejäla simtag, det är mycket för mig!! WIHOOO!

Jag hoppas vädergudarna ger oss sol och värme imorgon också så man kan åka iväg och mysa i solviken även då, det skulle vara riktigt trevligt en dag när man är ledig.

Idag har jag jobbat min första riktiga dag på hemtjänsten efter inskolningen.. Jag fick ta bilen och åka turen ute på samhället, det var kul och det gick bra. Det var dock en smärre värme i bilen typ hela dagen så jag blev trött och fick ont i huvudet, tills jag insåg hur AC:n fungerade, då  försvann bastun och det fanns det hoppp om liv igen hahaha, teknisk (och framförallt smart) som man är så tog det en bra stund innan den kom igång. 

och ikväll har jag sett en skojig film med några vänner.

Annars så längtar jag massor till jag drar till Stockholm.

HÅLL TUMMARNA FÖR BRA VÄDER IMORGON DÅ. Vi hörs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0