00.25

Jag håller sakta men säkert på att packa och dona här hemma tillsammans med tonarena av världens bästa Lars Winnerbäck!! Det går inte snabbt men det ger resultat. Jag har TYP bara toan kvar nu (måste vara optimistisk), och jag börjar känna mig riktigt less så jag tog mig en välförtjänt(?) datorpaus.
Jag känner mig inte så effektiv, jag hade lovat mig själv att packa exakt hela dagen och börja direkt jag slog upp ögonen imorse. Men så har det inte riktigt blivit, istället har jag sovit typ 3.5 timmar efter middagen pga den stora tröttheten efter studentens alla festligheter, så jag lär ju aldrig kunna somna inatt, klok som man är. Men det blir bra så jag kanske blir klar i rätt tid. Klockan 9.00 imorgon bitti har jag lovat att vara färdig, då kommer pappa med bil + släp och min lägenhet ska stå och skrika eko..

Jag går runt runt och packar grejer och tänker tillbaka på alla fina minnen jag haft här under 4 helt fantastiska år, jag känner för att fälla tårar, kommer sakna så många och så mycket.HAHA så härlig bild! Anna och jag på klassfesten i Maricas stuga precis efter hennes premiär dopp för sommaren 09!!
Anna äger.

Kommentarer
Postat av: Anna

MEN HAHA SNYGG BILD :P JAG DÖR.

Elina äger :)

2009-06-13 @ 17:25:58
Postat av: Elin

ni är king :-)gud vad jag kommer sakna dig Elina!

Men som jag sagt: jag kommer och hälsar på!

2009-06-13 @ 22:02:58
URL: http://elinlovisaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0