13.49

JAG HATAR AVSKED!!!!

Jag har precis varit på pizzan och ätit en avskredpizza med Ann och andra vänner för att säga hejdå till henne som nu är påväg till Oslo igen på obestämd tid. Fy bubblan vad jobbigt det var! Jag hatar att säga hejdå. Jag grät som ett litet barn som inte fått godis när man passerat godishyllan på ica.
Det känns så sjukt jobbigt nu eftersom jag inte vet när jag får träffa henne igen nu när jag drar till Stockholm. Men men, sånt är livet tydligen.
Ann, ha det så jävla bra i Norge nu och sköt om dig. Lycka till på det nya jobbet! Jag älskar dig och kommer sakna dig så sjuuukt mkt! Du är bäst och du rockar min värld. Hälsa Sandra <3 Det känns jätte konstigt att ni inte kommer vara i Malå i sommar..

Sen så låg jag, Tea, Erre och Tina på raggen några rundor genom Malås vackra gator i det härliga stekarvädret. Jag älskar sommar och jag älskar sol.
Synd bara att jag inte får nyttja vädret till max eftersom jag börjar jobba idag kl. 14.00!!!!

Något som inte heller känns helt okej är att jag är helt utan pengar! Imorse när jag vaknade hade jag 100 kronor kvar i mina ägor, men nu la jag ju mina sista pengar på en pizza för att nyttja tiden fullt ut tillsammans med Ann, (Vad gör man inte för sina vänner??) och har alltså 30 kronor kvar att leva för till på torsdag när lönen ramlar in på kontot.
Sen så har jag endast 0.09 kr kvar på telefonen också, vilket även det suger.

Kom torsdag kom, du är efterlängtad.


Jag och Ann på hotellet i Stockholm, sötare än medel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0