KÄRLEK

ANN RINGDE MIG PRECIS!!

Jag är världens gladaste just nu. Vi har alltså pratat i stort sett varje dag sen hundra åt tillbaka. Men nu har jag inte hört hennes röst sen hon lämnade Sverige.. Helt otroligt!!
JAG SAKNAR DIG OCH SANDRA SÅÅÅÅÅ MYCKET.

Ann att du ringde gjorde min dag.
För övrigt så lovade jag att jag skulle sms:a henne vad jag än ska göra.. När jag går ut genom dörren ska jag skriva: Ja ann, nu går jag ut genom dörren.. Ann, idag har jag på mig ett par svarta byxor, Ann nu tittar jag ut genom fönstret osv. Bara för att hon ska ha fullständig koll på mig trots avståndet.

Hon var lite(?) berusad ikväll, jag vet inte om dom har någon slags starkare berusningsdryck dom kör med i Norge, för det var riktigt längesen jag hörde att sådär "på gasen".
Men hon verkade ha kul iaf och det är ju huvudsaken.

Sandra!! Jag saknar din röst. Grattis grattis till jobbet.. Nu blir det du som ska få steka hamburgare till mig när vi ses. Hoppas du trivs som fisken i vattnet och att arbetskamraterna är snälla med dig. Jag älskar dig.

TJEJER, nu tar ni de lugnt ikväll, jag är så rädda om er. Oslo är liiiiiite större än Malå, så det är bra att ha i åtanken.
NI ÄR GULD FÖR MIG.Kommentarer
Postat av: AnnLu

k'rlek,å endast kärlek

2009-03-08 @ 00:51:04
Postat av: Karl

PAAAAAAAAAAAAAAALT OCH SKOTER VI SYNS PÅ SKOTER VM AHAAHAHAHA MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

2009-03-08 @ 00:52:50
Postat av: Karl

PAAAAAAAAAAAAAAALT OCH SKOTER VI SYNS PÅ SKOTER VM AHAAHAHAHA MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

2009-03-08 @ 00:53:05
Postat av: Sandra

Så söt du är vännen!

Vi är väl medvetna om att Oslo är snäppet större än malå, men vi tar hand om varandra, så du kan vara lugn ;)

Tack, känns skönt med ett jobb!

Saknar dig med!Ps: Karl är våran nya kompis från kalix :)

2009-03-09 @ 11:13:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0