21.13

FNär jag har besök här visar jag tydligen hög klass på värdelöshet av uppdatering. Det är riktigt risigt av mig, ni vill ju såklart hålla koll på mig och veta vad jag gör! Det ska ske en förbättring från min sida.

I fredags hade jag öppningen, vilket innebär att man börjar jobba 7.45. Men vad händer?! Jo, 7.50 ringer Elin och väcker mig!!!! Precis då insåg jag att jag är sämst, jag hade försovit mig.
Elin ba: Godmorgon Elina, visst ska du öppna idag?
Jag: Jo, förbannat, satan... (plus alla andra svordommar som finns och inte finns), FÖRLÅT jag kommer på några minuter..
Snabb som blixten var jag, hoppade upp ur sängen och kletade på mig nå smink så jag inte skulle skrämma iväg kunderna när jag väl satt i kassan.. Sen gick jag i RASK takt till jobbet. Från det att Elin ringde till att jag satt i kassan och såg glad ut hade det gått 22 min. Jag var snabb, MEN det är inget att skryta med.. För jag hade fortfarande försovit mig. Dom första två timmarna innan fika rasten var inte kul. Jag hade inte fått i mig något morgonskaffe, och jobba på tom mage är INTE kul.

Nu nog om det.. Igår kväll hade jag, Eveline och Sofie mysgos som aldrig förr. Vi käkade gott kött till middag och till efterrätt blev det godis, godis och ännu mer godis.. Vi gick lös med lösviksgodiset på hemmakväll. Vi var så mätta hela kvällen att vi inte orkade sitta.
Vi såg först let´s dance och snackade tjejsnack. Sen såg vi the notebook, som är världens bästa film. LOVE

Nu har Sofie åkt tillbaka till norrbotten och Luleå, medan jag & Eveline är kvar här och ser melodifestivalen.
Jag är sur för att Amy åkte.. Vi hörs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0