21.17

haha, tänk att jag nästan visste att Ann skulle slänga iväg en kommentar som skulle lyda: "det är omöjligt att det kommer bli lika kul som förra året eftersom jag detta år befinner mig 19 h resväg bort," (självklart sträckte hon upp en hand över att hon saknade mig också). Vi känner varandra nästan för väl hu hu hu.

Självklart är det ett minus i helgen att inte ni, sassabrassa och annsanpannsan kommer vara delaktiga i helgens festligheter.. Dock ska jag göra ett tappert försök att ha skoj ändå!! Och självklart kommer jag lyckas med det eftersom det finns minsann andra underbara människor i Malåträsk som jag gillar och är kiiiiiing!

Partytaggen har milt sagt börjat infinna sig i min kropp och själ. Jag längtar och vill att helgen ska vara här helst nu.

Ikväll har jag städat läggan, eller som Ellen skulle ha sagt; "jag har städat huset från djupet", det betyder alltså att man inte kan finna en dammtuss så långt ögat kan nå. Man har dammtorkat, dammsugat, plockat undan, skurat golvet, diskat osv....
Jag skulle vilja säga att det luktar hallonbåtar i mitt lilla bo just nu.


Ann och jag förra året under VM. En rätt så rolig bild ändå! Jag var peppad på kort.. Dock vet jag inte riktigt säkert om Ann var lika peppad eller om detta kanske var hennes pose? Det är för mig en gåta.

Nu börjar efterlyst om, jag tycker det är ett bra program.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Jaja du kan tagga ner lite...jag känner mej nervös

kram mor

2009-03-25 @ 22:08:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0