22.48

Idag har det vart en lång dag (milt sagt). Dagen började ju stabilt med vattendropp och vattenöverflöd i väggarna.. Så jag ringde hyresvärden och berättade om den rådande situationen. Men han lät väldigt lugn och sa att det inte alls var någon fara, men han skulle komma hit och ta sig en titt på det ändå, i förebyggande syfe. Efter en timma dök han upp och hans första reaktion var: "Oj, jag trodde inte det var såhär mkt....", samtidigt som han kliade sig i håret.. 
Han konstaterade iaf att det inte var något allvarligt, ingen vattenskada och det fanns heller inte någon risk för mögel. Det har bara läkt in vatten från fönstrena eftersom jag bor i vindsvåningen. Men det är inte snyggt på tapeterna.
Han skulle höra av sig lite senare i veckan när han kommit på en lösning till problemet.

   
 BILDBEVIS!!  Jaa, ni ser ju hur det ser ut.

Efter denna oroande början på dagen så drog jag mig till Kansliet där jag, anna och jocfin gjorde kansliarbete.. Bra där tjejer, det känns bra att få lite mer timmar att skriva i loggboken. (Kansliarbete är en 50 timmars (självständig) kurs som vi måste göra i vårt program som vi går, typ som projektarbetet, man får göra det när man vill, bara det blir gjort), så det känns bra efter varje timma man orkat ta sig igenom..

När vi kände oss nöjda med det så traskade jag vidare direkt till jobbet. Jag jobbade 12-21.15 idag.. wihoo.

Nu när jag kom hem så väntade Eveline här i läggan!! Hon ska stanna och hänga till på lördag, det blir alla tiders!!
En liten förändring har det allt blivit på den lilla damen sen sist jag såg henne.. Hon har alltid varit blond, men nu är hon blondare än allt!! Hon ser inte smart ut ;) huhuu, Näee, Eveline du är snygg.
Nu ska jag hänga med min kära. HÖRS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0