23.03

KVALMATCH IMORGONKVÄLL 19.00 PÅ EDDAHALLEN, KOM OCH HEJA FRAM VÅRT LAG, PUBLIKEN ÄR SOM EN SJÄTTE UTESPELARE!!! Sådärja, nu har jag sagt det.
Nämen imorgon drar kvalet igång.. Det blir väldi väldi spännande, men framförallt kul!! Min mamma, pappa och mormor ska köra hit för att se! Jippiee!

Jag är lite besviken på mig själv att jag inte har varit till så stor nytta idag som jag egentligen borde ha varit. Jag for till skolan imorse och tog mig igenom skoldagen med skratt och allmänt fjortisflumm. Jag och Tina var så fruktansvärt flummiga hela dagen att det inte med ord går att beskrivas. Vi kunde INTE fokusera på de vi skulle göra. Men kul hade vi!!
Under lunchrasten hade vi en dejt med Ann på facebook, det var superroligt att chatta med dig, man hann få lite mer koll på allt och det känns toppen. MER DEJTER TACK.

Efter skolan var jag trött som ett spädbarn och såg, eller i stort sett hörde hur alla kläder på golvet skrek efter min uppmärksamhet. Dom ville bli flyttade och bli placerade i en perfekt ordning i garderoben, helst sorterade också, dvs vilka kläder jag ska ha kvar och icke kvar. Dock ignorerade jag det mer än mest och lät dom ligga kvar. Det får bli en annan dags bestyr. Jag är lat och känner hur jag skjuter fram allt.
MAMMA - När du kommer in i läggan imorgon ska du inte få en chock över bombnedslaget, det ser inte okej ut här. Nu har jag iaf förvarnat dig. Det är ju trots allt bara kläder. Annars äre typ fint.

Jag for in till stan och handlade käk istället, jag kände att det var viktigare än att sortera kläder. Så de så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0