16.31

Min inledning för dagen lyder: HUR TRÖTT ÄR DET MÖJLIGT ATT BLI EFTER EN VM HELG? Oh my god!
Jag må ha varit trött och sliten igår dagen efter helgens bravader, men denna trötthetsdag har gått över till en ny nivå. Men jag är fan inte bitter!! Helgen har varit så sinnessjukt rolig så det är värt varenda gäsp jag har gäspat idag!!

Dirket efter jag passerade Malås vackra skyltar i fredags åkte jag till min far och sa ett snabbt hej och begav mig senare till min mor för att lämna väskan där bjöd Emma på klassfest!! Dom hade det verkligen mysigt och trevligt så jag stannade visst kvar där och bjöd halverst in mig själv!! Jag och en massa förskolärare haha!!
Där var ju Tea också så hon var verkligen en av dem som lockade mig kvar! Jag insåg väldigt snabbt att det var 100 år sedan jag träffade henne och kul skulle det vara att umgås med henne en kväll som dendär!! Det var underbart!!
Jag gled senare över en sväng på en skabbig-gris-kill-förfest i Daniels husvagn där dem verkligen visade prov på hur alkoholhaltiga drycker skall (eller inte skall) intas!! Man kan säga att detta killgäng (som jag kände att jag inte direkt platsade i) var nog bland dem som har konsumerat mest och starkast sprit under hela helgen i hela kommunen!! Detta gäng var bra mycke slitna igår vill jag lova!!

I lördags käkade vi en mysig middag hos min far där det serverades tacos!! Gott vare och trevligare kunde det knappast bli!! Mycket bra!! Efter det begav jag mig till Elin där det bjöds på en nostalgisk och trevlig förfest!! Jag, Elin & Evelina gick lös och det kändes som man gick på högstadiet igen!! Inte minst heller när vi spelade upp våra musikallåtar som vi hade när vi gick ut nian, jag och Elin showade fett till Sibylla låten!! ÅÅÅÅÅÅÅÅ SÅ KUL VI HADE!!!

Utgången blev precis som förra året på isladan och det var så jääävla kul även detta år! Det var fett med folk och man träffade många ansikten som man inte sett på väääääldigt länge. Det enda minuset var väl att det nästan var föööör mycket folk för man kunde inte hålla reda på någon och man hann inte träffa alla som man ville träffa!!

HELGEN FÅR LÄTT EN TIA BLAND TIO MÖJLIGA!!


Kommentarer
Postat av: Annn

JA ØNSKA ATT JA VA DÆR! FAAN AV KULT!!

2009-03-30 @ 19:58:50
Postat av: elin

de va säkert dom där små fjortisarna som satt och blockerade trappuppgången, dom skulle väll hämnas på jocke säkert för att han blev förbannad..

Ja tack själv! :) Jag hade superkul!! De va roligt att träffa dig också :) kramkram

2009-03-31 @ 09:18:36
URL: http://eelin.blogg.se/
Postat av: Tea

Ja gilla att du bjö in dig sjääälv!! De var så kul...

2009-03-31 @ 22:44:26
URL: http://teabella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0