15.05

Vi hade DM-match final igårkväll mot Dalens elitserielag där vi förlorade med 5-7. Det var en perfekt uppladdningsmatch inför vad som komma skall på Fredag. Det är då allvaret börjar, kvalet. Så det var toppen att få mäta sig med ett elitserielag såhär i början av veckan.
Och tro mina ord, det känns i min gamla kropp idag att jag inte rört mig en centimeter på typ två veckor. Shit pommes vad kroppen får lida idag. Jag har ju bara suttit stilla i kassan den senaste tiden och inte rört mig alls, sen spela match igår, mina ben känns tunga som bly. Tur vi fick ledigt idag så man hinner återhämta sig till imorgon så man kan genomföra en bra träning innan matcherna i helgen!

Som sagt, ledigt ikväll. Jag hade tänkt vara ambitiös och städa. Eller iaf strukturera min garderob så man hittar någonting. Den ser ut som sju jävulskt svåra år just nu, ni som sett den vet precis vad jag menar.. Och ja Eveline, jag ska se om jag hittar några linnen till dig som du kan få =)

Men nu först ska jag dra mig ut på stan en sväng och se om jag hittar några nya joggingskor.. Mina som jag har just nu ser även dem ut som sju jävulskt svåra år.

MEN INNAN DET -  EN  KAFFE KOPP ELLER TVÅ


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0