11.12

Jag är avunds, nästan alla i världen kan sova länge som stockar en helt vanlig natt och sova ända fram tills mitt på dagen därpå.. Men inte jag! Det skulle vara sjukt skönt att få genomgå en sån lång natt någon gång i mitt liv. Men det kommer väl aldrig att hända.. Jag har kommit in i någon slags anda som gör att jag aldrig kan ligga i sängen längre än till klockan 9 på morgonen, och då räknas det som en fet sovmorgon för mig.. 
AAAHH, och speciellt mina syskon.. Om dom tillexempel somnar klockan 23.00 vaknar dem minst kl 12.00 dagen efter.
Så här sitter jag, efter att jag steg upp klockan 9.00, (även om jag vaknade kl 8 så hade jag ron i kroppen och kunde dra mig till 9, jag blev nöjd) så har jag avnjutit en lång frukost som inehöll långfil och skinkmackor. Hallå, har ni för övrigt käkat långfil? Det är typ världens mest mystiska ätbara grej. När jag var liten kunde jag inte äta det för det var så mysko och slämmigt. Jag gillade bara att hälla upp det till andra för det var typ roligt? Aja, nu kan jag äta det iaf men det är väl ändå inte riktigt gott men aja.

KAN MINA SYSKON TA OCH VAKNA NU?!! Jag har nu halvtråkigt en söndag som denhär och känner för att socialicera mig lite med omvärlden. Jag ger dom en halvtimma till sen ska jag göra ett ärligt försök att väcka dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0