14.58

Vad hände med dagen? Tiden bara rusar förbi och jag hinner knappt med.

Dagen tog fart genom ett vakna med the voice avsnitt och frukost på sängen (som jag fixat fram själv). Det är lovely att ha en bricka med mackor  så man kan kränga dom i sängen höhöö.. Då slipper man även brödsmulorna i sängen, sådesåå!

Sen efter att jag jäst färdigt i sängen så gick jag ut en sväng för att se vad vädret hade att bjuda på. Det  visade sig att det var varmt och behagligt ute. Då träffade jag min kära (tant) Lilian som bor här på den nedersta våningen, vi är typ bästa vänner hjärta.
Hon skulle dammsuga och städa bilen så jag frågade om hon ville ha hjälp. Men det ville hon inte men istället ville hon ha någon att prata med så vi stod och surrade i evigheter medan hon höll på. Sen kom en gubbe också som höll oss sällskap. Det var trevligt. Jag kommer att sakna Lilian när jag flyttar, världens sötaste!

Sen har jag spenaderat massor av tid i telefonen samt lite tid vid datorn. Och nu inser jag att klockan har sprungit iväg alldeles för fort för nu börjar det bli dags att göra sig klar för kvällsskiftet. Jobb alltså 16-21.15 ikväll.

Kram

Kommentarer
Postat av: Elin

oj vad jag kommer sakna dig älskade vän:)

2009-05-29 @ 15:39:59
URL: http://elinlovisaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0