14.14

För övrigt sågs vi inte på ica i lördags! Det har varit så jääävulskt lite folk i butiken under hela helgen! Kanske orkade inte folk handla under långhelgen och satt istället ute i solen, grillade, chillade och drack några kalla öl.. Eller iaf i torsdags, fredags & lördags när jag jobbade.. Det enda som var överbefolkat var personalen.. Men det kan ju vara rätt skönt ibland det med!

När jag slutat jobba i lördags kring halv 8 blev det visst en liten impulsare hos Emilia.. Det var typ 1000 år sedan vi umgicks kändes det som så det var hög tid att hitta på något igen!
Vi passade på att vara hos henne nu när hon hade FF ;) Vi lyssnade på musik, surrade, drack något vinglas, gjorde oss fina och hade det bara allmänt trevligt! Super mysigt var det! MER SÅNT TACK. Sedan drog vi vidare till balzac och en svängom på Olles också för att träffa lite folk.
Synd att både jag & Emilia har så många bollar i luften samtidigt så vi hinner inte hänga så ofta.. Det är så jääla trist för vi har alltid så himla roligt ihoooooooop <3

världens close up, HELOOOOOO


Vi träffade visst på Robert Aschberg, Som vi posade glatt med
Sedan stötte vi ihop med Gert Fylking som också fick vara med på bild


Vi skulle tydligen ta tillfället i akt och föreviga detta möte =)


Fina Emilia


Vi träffade även på några andra partyglada brudar, Tina, Mallan & Elin! Sjukt kul att träffa er igen tjejjjjer


på ballen toan haha


EN SUPER KUL KVÄLL HELT ENKELT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0