20.17

Fy tusan vad jag är tired! Efter att jag kom hem från helgens sista insats åt jag middag och direkt efter det lät det pang bom och jag somnade! Efter en och en halv timma ringde Tina och jag vaknade till. Jag var så förjävla trött att jag visste varken ut eller in, om det var morgon eller natt, söndag eller måndag.. Det tog en bra stund innan vissa frågetecken kunde rätas ut. När vi la på luren fick jag besults om jag skulle fortsätta sova till imorgon eller om jag skulle ta tag i vissa saker. Tex börja packa dem första flyttlådorna. Jag insåg rätt snabbt att om jag skulle fortsätta sova kanske jag skulle vakna klockan 3 inatt, och det vill varken jag eller någon annan vara med om, så det var bara att stiga upp.
Så är sitter jag, tröttare än ett spädbarn efter helgens slit! Igår var jag fruktansvärt trött så jag funderade starkt på om jag verkligen skulle orka med en dag till på vårmässan.. Man blir grymt trött när man träffar typ tusentals människor som befinner sig på en mindre yta och alla springer omkring och man måste vara trevlig mot alla. Yr i bollen är väl det rätta ordet. Men nu såhär i efterhand har det varit värt varenda timma jag har spenderat där uppe för kansliarbetet är härmed avklarat, vilket jag kan känna är guld. Jag älskar när kurser nått sitt slut.

Nu ska jag dricka upp det sista av min cola så jag blir som en människa igen.. Tro mig, jag längtar till jag får lägga mig i mitt himmelrike igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0