17.55

Jag har nu sakta men säkert börjat inse hur mycket jag ligger efter i skolan! Det känns EO (Ej Okej) såhär på slutet kan jag säga. Jag har alltså 3 feta grejor som jag ska hinna verkställa innan nästa vecka nått sitt slut, och jag vet inte riktigt hur jag har tänkt fixa det med tanke på att jag aldrig verkar få tummen ur och jag har så himla mycket annat som ska fixas. Jag ska städa och börja packa ur läggan. Sen så har jag även tagit på mig rätt så mycket jobb. Men jag vill ju också ha en liten fritid någon gång så man får chansen att vara lite social med omvärlden.

Sen nu när jag är ledig så gör jag inte något vettigt alls av den dyrbara tiden. Precis just nu i detta ögonblick vore det en perfekt stund att ödsla lite tid på plugg.. Men gör jag det? Nej, jag tycker det är allt för tråkigt och ointressant. Sen så vet jag ju innerst inne hur mycket jag har ogjort som jag egentligen bör göra men jag vet inte riktigt vart jag ska börja?

Varför ska det alltid vara så himla mycket enklare, och framför allt roligare att logga in på facebook, eller slöläsa andras bloggar, istället för att ta tag i massa saker som anses vara så mycket viktigare?

Nä, en avsevärd ökning av kaffeintaget och en blockning från mig själv av facebook, tidningars hemsidor, internetshoppning samt alla bloggsidor är vad som ska ske. 
Då kanske kollegieblocket och wordpadprogrammet får stå i centrum för mig istället. Iaf e liten stund..

PS: Min moster-Malin ÄGER. Kramar till dig.


Min favorit storasyster Emma & Min favoritMoster Malin

Kommentarer
Postat av: Malinwi

Du är ju allt bra söt! Du får ta och packa ihop syster och komma å hälsa på snart! Kram! /Moster Malin

2009-05-20 @ 23:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0