22.29

Jag ser Champions League finalen mellan Barca och Manchester united och försöker samtidigt ta mig igenom filosofiuppgiften som inte går framåt. Jag sitter och stampar på samma fråga och har gjort det ett bra tag nu så jag tror snart jag ger upp..

Annars så fick jag lönen i måndags och jag säger bara de att PENGAR RULLAR IN SOM DOM SKA DET GÅR BRA NU!! När jag får lön så känns det som en slags värmevåg går igenom min kropp och själ och jag känner bara för att köpa allt som finns och inte finns. Dock tror jag inte jag ska göra som vanligt och köpa upp allt på en vecka utan jag har tänkt spara lite till den kommande studentveckan som kommer kosta en miljon kronor typ. Vi får se hur det går men..

Nä, nu är väl min bloggpaus så gott som över och jag ska göra ett ärligt försök att fortsätta med filosofuckingfiuppgiften (älskar det ordet som jag komponerat ihop alldeles själv).  Vi får se hur det går, men för tillfället känns det mer intressant att sitta och titta på en svettig Cristiano Ronaldo som är en av dom snyggare jag vet.

HALLÅ, vad hände med vädret föresten? Först regn och rusk, sen lite, jag upprepar lite sol, och nu blåser det som aldrig förr!! Jag är typ rädd, det låter som att taket ska blåsa av..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0