12.43

Nu är jag precis hemkommen efter ännu en avslutad kurs (religion B)  - YES
Som sista uppgift höll jag ett mindre intressant tal om Jehovas vittnen.
Alltså jag fattar inte hur sjukt nervös jag kan bli innan, under och precis efter ett tal!! Jag skakar, tappar bort mig, vill spy, vill grina, skjuta mig själv osv.. Det är ju så onödigt att bli nervös egentligen för vad skulle hända om något gick snett? Ingenting..
Men nu är det över och jag hoppas att inte läraren och alla andra tycker jag är helt dum i huvudet. Mycket varför jag tror att  nervositeten höjdes betydligt över den normala standarden idag var nog för att jag inte hade övat så bra och tvär skrev ihop det typ.. aja, skit samma

Nu ska jag kränga lunch för att sedan tvär städa och packa. Ja, jag vet jag har inte börjat packa än och planet lyfter kl 16.15 och inte en sekund efter.. jag är världens sämsta planerare och är alltid ute i sista sekunden med allt jag ska göra. Men jag kommer att hinna!!!

SNART SES VI STHLM <3
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej min älskade favorit-Elina!Jag tänkte bara informera dig om att jag nu har, efter att ha varit grymt avundsjuk på dina monki-skor, köpt liknande från din sko. Jag invigde dessa skor i helgen i Skeå, och jag överlevde! Hoppas du har det bra i huvudstaden! 1000 kramar från moster Malin.

2009-05-18 @ 21:35:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0