23.31

OOOoo vad roligt det är med mamma på besök! När man har 5 andra syskon så är det inte så lätt att få så mycket tid ensam tiillsammans med mammsingen, alltid är det någon annan familjemedlem som ska vara delaktig. Men inte nu, för nu är hon här med bara mig och jag är så glad för vi kan nu ägna all vår energi till att umgås med varandra <3

Idag var jag på skolan medan mamma befann sig på kurs. Efter det åkte vi iväg på solbacken för att uträtta lite ärenden samt handla goomatn i form av fläskfilé, det var smaskens! När vi ätit oss mätta av den delikata middagen åkte vi iväg till Olov, Pia och mina kusiner där vi fikade och pratade.

Nu ligger min kära mor och sover i min säng (himmelriket) som jag så vänligt har lånat ut till henne. Själv  får jag sova på soffan, men det ska nog inte bli några större problem eftersom det gick bra igår och jag är rätt så trött just nu. Men inte får jag sova än inte. Nej, för jag väntar minsann på tvätten som jag hoppas blir klar inom kort så jag kan hänga upp det. Jag hatar att det alltid är fullbokat i tvättstugan så man ständigt måste tjuvtvätta på nätterna, inte kul alls.


Min fina mamma som är världens bästa och jag älskar dig mest av allt! En massa kärlek till dig.

Kommentarer
Postat av: Eveline

Varför får morsan sova i din säng ? :O

De får jag ju aldrig göra........ :S

2009-05-08 @ 21:07:32
Postat av: Mamma

mmmm vilka dagar vi haft...så mysigt tack lilla älskade gumman för allt

puss o kram mor

2009-05-08 @ 21:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0