23.16

Sista talet, även kallat "examenstal" i Svenska C är härmed bortgjort! Och tacka faan för det.
Man var alltså tvungen att hålla ett hyllningstal eller argumenterande tal inför hela klassen!!
Igårkväll när jag precis skrivit det klart satt jag och funderade åt och fram om jag verkligen skulle gå dit idag för jag kunde inte känna någon slags pepp av att stå där längst fram och babbla inför alla .. Men, jag trotsade min nervositet och gjorde det ändå, så nu känns det bara hur bra som helst att ha fått det överstökat, och jag tror faktiskt det gick halvbra för mig också, trots att jag skakde som ett löv!
Jag kan ju berätta för er nyfikna själar att jag höll ett hyllningstal, eller ett väldigt smörigt tal till min älskade storasyster Emma!
Jag skrev ett annat tal till min mamma förra veckan men det blev så djupt och personligt så det skulle jag aldrig klara av att läsa, för så fruktansvärt blödig som man är så hade man nog bara börjat grina.. och det hade inte varit så snyggt.

Men talet till Emma var också fint.. Jag tränade och läste upp det för henne igår och hon blev sååå rörd (sa hon iaf) hihii, jag älskar att göra folk glad!

Nåja, nu har jag endast 2(!) uppgifter kvar av min skolgång. Prov i NKB (hata NKB) på onsdag, och en filosofuckingfi uppgift ska vara inlämnad senast på torsdag..
SUCK OCH STÖN.. Men efter denhär veckan ska betygen sättas och då kan man säga att VI HAR BARA FESTEN KVAAAAAAAAAAAR


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0