16.23

Idag har jag och mina boys, mina sambos, eller vad man ska säga, rumskompisar åkt iväg och storhandlat!! Alla var vi lediga idag så vi slog på stort. Vi handlade typ tre överpackade påsar var så nu är det proppfullt i kylskåpet, halvfullt i vårt stora skafferi och i stort sett fullpackat i frysen också. Att ha mat fulla läggan sätter som guldkant i hemmet.

Jag har fått min onda rygg lagad idag också. Gustav är ju utbildad massör så han kan ju en del om ryggar. Han lyckades sätta mina kotor på plats så jag går för tillfället inte som en ostkrok och kan andas normalt igen. Tack Gurra! Vi får se hur länge det håller innan det blir operation igen.

Ikväll ska jag laga mat. Jag ska försöka göra nittioelva matlådor som jag sedan ska frysa ner och ta med till jobbet! Så jag slipper köpa finduslådor var eviga dag... Jag har nu insett efter hundra veckor att halva lunchrasten går åt till att handla dessa, sen blir det onödigt dyrt och man blir inte ens mätt av maten.. Så nu ska jag verkligen försöka att inte vara lat, bli bättre på matlådor och minska intaget av snabbmat. Önska min lycka till!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0