23.15

Snart är det jul och det tycker jag är kul.. För då kommer jag heeeeem!
Dock verkar det bli en snabbvisit, som det ser ut nu så kommer jag hem sent ons 23/12 och åker tillbaka sön 27/12.. Men men, det är bara att gilla läget! Jag hinner iaf inandas den norrländska luften ett tag och krama alla som jag saknar och tycker väldigt mycket om. Jag längtar.

Idag har jag jobbat 9-18.. Sen käkade jag middag och efter det slocknade jag som en sliten krigare på soffan. Efter en 20 mins tupplur så var jag igång igen och då gick jag ut på en liten kvällspromenad för att få lite frisk luft och för att få se lite mer av Solna.

Jag köpte hem en liten gåva för att visa lite uppskattning till MaddeX2, mina vänner som jag bor med, jag ville visa lite tacksamhet för gästvänligheten, för att jag får bo här och för att dom är så snälla med mig. Dom blev glada.En väldigt fin blomma. En murgröna på dubbelbåge har nu fått hedersplatsen och ska pryda vårt köksfönster.
Jag hämtade ut ett paket för någon dag sedan som jag beställt från gina, och det innehöll denna snygga och sköna skjorta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0