23.33

Idag ramlade lönen in på kontot och det är som en lättnad varje gång det händer. Äntligen tänker man. Dock var den inte allt för omfattande denhär gången.... men men.

Imorgon är jag ledig. Vi får se om jag orkar ta mig in till city så jag kan påbörja julklappsinköpen för en gång skull i god tid. Bäst att passa på när man har pengar. Men om jag känner mig själv rätt så sparar jag mig till sista sekunden så jag måste stressa, precis som alla andra tidsoptimister. Sen så köper jag grejer till mig själv imorgon istället.. haha, oj så egoistiskt det lät.

Imorgon kommer Carro hem till kalla Sverige igen, och som jag har saknat henne. Hon har varit i turkiet och glassat i en vecka. Det är så tomt på jobbet och i Stockholm utan henne. Hon är bäst, hon äger, eller VI äger som vi alltid brukar säga.

I helgen ska jag jobba, och det väntas bli fullt ös i lindhagens galleria. Dels har folket fått lön så dem har råd att handla, sen så kommer Darin dit och ska uppträda på lördag.. Och vem kan missa det?  huhuu..

Darin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0