11.08

Shit pommes och kroketter så roligt jag hade igår!!
Jag, Carro och Johan från jobbet träffades i stan för att umgås.. Efter en inte allt för lång betänketid tog vi beslutet att sätta oss på retro för lite skvaller, kvalitetstid och trevlighetens skull.
Vi satt där, surrade och skrattade ända in mot småtimmarna o jag tror att jag entrade mitt hem kring 03 tiden inatt/imorse. Det var riktigt roligt och vi bestämde oss för att vi ska ha fler såna här kvällar lite nu och då =)

Dagens planer ser ut på följade sätt. Jag ska nu åka iväg till jobbet (trots min ledighet) och delta i ett möte med vår grupp. Efter det ska jag leta åt min favoritstorasyster Emma på stan och ta en kaffe med henne.
Sen ska jag hem och tokladda inför idol! Vad som händer sen får ödet bestämma.

Sen så har Emma stalkat mig här på bloggen, på facebook och via sms att vad jag än gör så får jag INTE glömma hennes headset, så det är väl bäst man letar fram det då eftersom det verkar vara väldigt viktigt för henne, och jag vill inte bli hennes ovän =)
Usch! Jag är lite skeptisk till att gå ut idag. Det är världssämst väder ute så det känns inte alls inspirerande att gå till bussen. Det regnar och är allmänt grått ute. uäääk. Tur det inte är så långt att gå =)

TJING

Kommentarer
Postat av: Pontaaa

Alltså elina sluta tro att du är en 08 ;D

2009-10-21 @ 11:58:13
Postat av: Pontaaa

Alltså elina sluta tro att du är en 08 ;D

2009-10-21 @ 11:58:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0