18.11

Nu är alla måsten helt klart avklarade. Jag har gjort en djup-dykning i garderoben och jag är nöjd över resultatet. Garderobsdörrarna går nu att stänga sen har jag med en tår i ögat lagt bort alla sommarkläder och jag behöll mina lite varmare  och mysigare höst och vinterkläder så jag inte behöver frysa i vinter.
Ellen och Eveline - Ni ska få några procent av kläderna också.

Sen har jag och Petter gjort plats för helgens besök. Ulven och Stefan kommer redan ikväll så det var verkligen hög tid att bereda lite utrymme för dem.
Imorgon kommer dom andra grabbsen också så då blir det fullt hus här på min gata i stan, milt sagt. Men fruktansvärt kul blir det.

Ann och Sandra - Vilka är era spontana reaktioner över att era bröder kommer och våldgästar mig och min nya lya i helgen?? Att dom får se och hänga med mig innan er? haha.

Nämen alltså helt seriöst, mina reflektioner lyder som följer, jag saknar er nått så fruktansvärt mycket att det inte finns tillräckligt med ord att beskriva den längtan. Så det känns rätt bra ändå att få rå om era bröder i helgen så man får känna LITE av den känslan att man har er i närheten.... någonstans hihi.Adam och jag förkröka förra sommaren under MVM.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Haha vi snackade om det igår, och det är faktiskt inte helt okej! Men, är det någon som ska få se din lya och hänga med dig innan oss är det väl helt okej att det är våra bröder ;)

Ha en grym helg så ses vi om nåra veckor smulan ;)

PUSS!

2009-10-01 @ 19:05:28
Postat av: Mamma

Jag saknar dej också älskade gumman kram kram mor

2009-10-01 @ 21:22:37
Postat av: Anonym

Förkröka??? Din jäla stockholmare! NEJ DET ÄR INTE OK ATT A&H SKA HÄNGA ME DIG FÖRE OSS. Ann Lundström gillar INTE! Men snart kommer vi. När ska du svara på mitt majjjjl? pusslove

2009-10-04 @ 13:20:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0