12.32

Oooo så skönt det är med lite ledighet emellanåt. När jag vaknade imorse förflyttade jag mig sakta men säkert till soffan där jag käkade frukost och slö såg vakna med the voice. Haha och om jag har saknat det programmet. Jag såg det alltid innan skolan när jag bodde i Skellefteå.

Hallå, alla som såg idol igår!! Hur mycket gillar vi Eriks röst?? Jävlar vilken pipa den grabben har. Hur kan det rymmas så mycket röst i en sån liten kropp?? Jag gillar.
Men det var så svårt igår, alla var så bra tycker jag..

Nåväl, nu ska jag bokstavligt talat hälla i mig mängder av kaffe, sen ska jag städa och ränsa mig garderob, det behövs så att säga. Sen när pappa P kommer ner och hälsar på i slutet av okt eller i början av nov då kan jag ju ge bort ett gäng sopsäckar med inneh¨åll av kläder till er Ellen o Eveline, är ni intresserad? ;)

För övrigt så har jag ju glömt att gratulera min bästa, snällaste, sötaste, raraste (och enda) storebror Petter som klarade taxikortet för ett X-antal veckor sedan.. Jag är riktigt imponerad av honom... Det är inte lätt att komma från Malå, sen fixa kortet bara sådär.. Det finns lite fler gatuadresser att kunna här än i Malå om jag sammanfattar mig så.
Men han har inte börjat jobba med det riktigt än, det dröjer tydligen länge innan man får själva taxilegitimationen osv. Men sen är det bara ut o tuta och köra.
Kommentarer
Postat av: Mamma

jag är stolt......med en tår i ögat

gud va fin Petter är

kram mor

2009-10-01 @ 12:41:47
Postat av: Eveline

Jag är intresserad !!!!! <3333

2009-10-01 @ 17:21:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0