11.56

Då var arbetshelgen över och nu väntas en helt ny arbetsvecka med nya möjligheter och fler erfarenheter (oj så klok jag låter.. hö hö)!!
Det är med lite delade känslor man jobbar helg. Det är riktigt kul att jobba när man lix har tagit sig upp ur sängen och till butiken samt stämplat in, för att det är riktigt mycket kunder under helgerna så det känns verkligen som så att man gör rätt för sig.. Det finns tusen saker att göra.
Men samtidigt är det lite drygt att stiga upp tidigare än tuppen och veta att alla andra sover och är lediga. Sen så hinner man typ aldrig hitta på en massa roligheter under helgen heller för att man ska hinna sova osv.. Eftersom jag jobbar så dåliga tider. Men men, så är det när plikten kallar och det är bara att finna sig med det hihi.

Dagens planer ser ut på följade sätt:
-Tvättar kläder (jag hatar dethär med tvättstugor i hyreshus, man måste bara vänta och vänta, hålla koll på tid, boka, springa ner till tvättstugan som i sig liknar en grotta osv).
-GÅ TILL BANKEN!!!!
-Jobba 16-20, typ världens skönaste pass på en måndag för övrigt.. Det är det enda slappa passet jag har... Annars är det mördarpass som gäller.. Och jag tycker det var riktigt lämpligt att jag fick mitt glidar-pass en måndag! Wihooo, ibland har man tur.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Jag älskar dej gumman kram mor

2009-09-14 @ 19:10:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0