14.08

Idag är jag ledig och jag upplever det skönt. Det är en halverst jobbig vecka på jobbet i veckan för att jag måste kriga på ENSAM på hela blomavdelningen eftersom min andra hand Louise är sjuk hela veckan. BLI FRISK!!! Sen så är jag ju på frukten också så det är lite jobbigt att vara överallt på samma gång plus när jag känner ett lite extra stort ansvar.. Jag känner att jag inte riktigt än har den bästa kunskapen om alla sorters blommor när kunderna kommer och frågar.. Men men, jag gör mitt bästa, tror att det är fint på avdelningen, hoppas att blommorna lever och har inte fått sparken än.

Idag ska jag för övrigt inte lyfta ett finger. Jag ska strosa runt i läggan hela dagen osminkad med okammat hår och i mina tjocksockar, shorts och linne där jag bara känna gammeldags lugnet.. Hur underbart?
Jag övervägde och hade tänkt gå ut en sväng, syresätta mig och samtidigt handla.. Men då började det bokstavligt talat spöregna ute och sen åskar det också, så jag beslutade mig till att mysa ner mig riktigt ordentligt i soffan istället, lyssna på regnet från insidan, dricka kaffe och läsa lite bloggar..

Aja, nu ska jag äta lunch iaf.. På menyn står det: Korv med bröd a´la Elina.


JAG SAKNAR ER MINA HJÄRTAN.Kommentarer
Postat av: Eveline

Saknar dig <3

Får jag bo hos er v.44 ?? :)

2009-09-24 @ 14:29:23
URL: http://teveline.blogg.se/
Postat av: Mamma

snyft.......jag var e ni...alla mina älskade barn!

kram mor

2009-09-24 @ 22:30:07
Postat av: Emma

Snacka om kärlek!!

2009-09-25 @ 22:46:22
URL: http://emmaluns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0