18.45

Pust, nu har jag äntligen städat klart och det är såååååå fint här! Nu har jag alltså avklarat en av alla dom punkter jag egentligen skulle hinna åstadkomma idag när jag är ledig. Aja, jag blev iaf nöjd med resultatet av städningen så det känns bra iaf.. Men handla måste jag också hinna göra, helst innan IDOL!!!! Jag hade egentligen tänkt gå förbi banken idag också men det får bli en annan dag, som också var en del av punkterna som skulle avklaras.

På tal om Idol, igårkväll efter jobbet kom Johan och hämtade upp mig, sen åkte vi till Södertälje för att se fotbollen där Sverige, trots onödigt mycket spänning lyckades vinna (yes).

Sen såg vi Idol.. Det känns precis som att Idol kommer vara ett superbra program iår.. Typ bättre än alla andra år? Aaa, men.... Så säger man väl alltid?

Vi hade iaf tv-kvällen med några utav hans vänner.. Eller gamla klasskompisar typ, både flickor och pojkar, som var väldigt trevliga och roliga.. Det är kul med lite nya ansikten!! =)

OBS - VIKTIG INFORMATION TILL ALLA SOM JAG KÄNNER!!!

MIN NYA MOBIL ÄR UR FUNKTION, DEN GÅR INTE ATT STARTA, SÅ JAG HAR INGA NUMMER PÅ MIN TELEFON SOM JAG FÅTT LÅNA AV JOHANS LILLEBROR HAHA!! DET ÄR DÄRFÖR JAG INTE HÖR AV MIG TILL NÅGON.  JAG SKA SKICKA IN MIN PÅ LAGNING SÅ JAG KAN FÅ DEN HEL IGEN.
MEN JUST NU ÄR DET NI SOM FÅR HÖRA AV ER TILL MIG, JAG KAN INTE HÖRA AV MIG TILL NÅGON EFTERSOM JAG HAR SÄMST NUMMERMINNE OCH KAN DÄRFÖR INGA NUMMER UTANTILL (FÖRUTOM MAMMAS OCH PAPPAS DÅ) HEHE.
NÄMEN SERIÖST, JAG LEVER, JAG ÄR INTE OSOCIAL MEN JAG HAR INGA NUMMER DET ÄR DÄRFÖR JAG INTE HÖR AV MIG.
Såja, då vet ni det.Här har ni honom, Johan - min alldeles nya snälla vän hihi


Kommentarer
Postat av: Big sis

LÄR DIG MITT NUMMER!!!

2009-09-10 @ 19:56:19
URL: http://emmaluns.blogg.se/
Postat av: ellen

cool tattoo

2009-09-26 @ 18:27:33
URL: http://eellenlundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0