22.07

Hej alla!!
Nu är det söndagkväll och helgen börjar återigen lida mot sitt slut. Jag hade egentligen ledighelg i helgen men pga att en var sjuk så jobbade jag extra i lördags.. Men idag har jag varit ledig iaf =)

I fredags efter jobbet åkte jag iväg till Södertälje där jag var bjuden , eller ja, rättare sagt så följde jag väl med som sällskap på en avskedsfest till några som skulle ut och resa jorden runt.. Det var mycket folk där och det var som vanligt trevligt att träffa nytt folk så det var en bra kväll.. Utgången var dock ingen höjdare så det blev en rätt tidig kväll.

I lördags när jag jobbade fick jag en smärre chock när jag tycktes se 2 släktingar dyka upp där bakom hyllorna!! Det var min faster och min kusin marie som dök upp där som gubben ur lådan för att överaska mig, och det lyckades dom verkligen med för det var riktigt länge sen man träffade delar från släktträdet. Det var kul att ses och pratas vid. Jag längtar så mycket till mina familjemedlemmar kommer ner också. hihi

Vi har fått ett nytt schema att gå efter nu på jobbet.. Och det ska vi börja att följa imorgon. Jag tycker mitt schema ser riktigt bra ut så jag känner mig nöjd.

Kommentarer
Postat av: Elin

saknar dig så fruktansvärt mycket!

2009-09-20 @ 22:30:16
URL: http://eelinbackstrom.blogg.se/
Postat av: Annn

Tack för att du är bäst.

2009-09-22 @ 13:16:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0