21.48

Imorgon klockan 14.00 kommer det kännas som att jag får semester. För då är jag ledig ända fram till måndag kl 16.00!!!! Det var inte igår jag fick känna denhär känslan att vara ledig i hela 2 dagar i streck. Så fruktansvärt skönt det känns.
Det känns mindre skönt att alla pengar jag knegat ihop denhär månaden kommer att gå direkt rakt in i Petters plånbok innan jag ens hinner se dem med tanke på att jag är skyldig honom flera flera tusenlappar för bostad m.m... Men men, är man vuxen så är man. höhöö!!

Nåväl, hur ska jag tillbringa min fria helg då? JO, vi får finbesök här på rutens väg av min söta lillasyster Ellen som jag saknat sååååå mycket, det blir kärlek. Hon ska bland annat se Håkan Hellström på grönan imorgon, mannen som hon tycker är king, bäst, älskar, dyrkar, ja, jag vet inte vilket begrepp jag ska använda som är starkt nog att beskriva den kärlek som hon känner för honom.
Sen på lördag ska vi göra city osäkert genom en massa shopping. JAG LÄNGTAR.

Vad ska jag själv göra då medan barnen är och roar sig på grönan?
- JAG SKA FESTA.
Jag hade egentligen tänkt följa med och se Håkan för att jag tycker att han kan vara halv-bra live, men då bjöd sötis Carro mig på fest i Bromma som jag inte kunde tacka nej till. Vi ska dricka vin, snacka skit och bara ha det mysigAST. Det blir kanon, jag är helt galet taggad. Sen ska vi gå ut och dansa tills fötterna säger ifrån.

Men innan det, jobb imorgon 06.00-14.00.Jag (taggad som vanligt) innan vi åkte iväg till grönan och såg sommarkrysset där Kevin Borg med flera stod på scen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0